Tρολάρισμα της Σπαρτάκ Μόσχας στην Μπάγερν με... άρωμα Μανέ (ΦΩΤΟ)

Tρολάρισμα της Σπαρτάκ Μόσχας στην Μπάγερν με... άρωμα Μανέ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Σπαρτάκ Μόσχας έκανε μυθικό τρολάρισμα στην Μπάγερν μέσα από τα Social Media, με αφορμή την πρόταση των Βαυαρών στην Λίβερπουλ για τον Σαντιό Μανέ.

Όλα ξεκίνησαν μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Λίβερπουλ να απαντάει αρνητικά στην πρόταση που κατέθεσε η Μπάγερν Μονάχου για τον Σαντιό Μανέ, εξαιτίας των όρων που έθεσαν οι Γερμανοί.

Συγκεκριμένα, η Μπαγερν φέρεται να πρότεινε στην Λίβερπουλ να καταβάλει 30 εκατομμύρια για την απόκτηση του Μανέ, εκ των οποίων 6,5 εκατομμύρια σε μπόνους επίτευξης στόχων, οι οποίοι δεν θεωρήθηκαν ρεαλιστικοί από τους «reds», καθώς οι Βαυαροί πρέπει να πανηγυρίσουν τρία Champions League και ο Σενεγαλέζος αριστερός εξτρέμ να κατακτήσει τρεις φορές τη «Χρυσή Μπάλα».

Η πρόταση αυτή οδήγησε στο μυθικό τρολάρισμα της Σπαρτάκ Μόσχας στο twitter, αφού δημοσίευσε φωτογραφία που αφορά «πρόταση» της Μπάγερν για τον Αλεξάντερ Σομπόλεφ, με τους Γερμανούς να «προσφέρουν» 1.000 ευρώ μετρητά και ακόμη 35 εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους, όπως να κερδίσει η Μπάγερν την Γιουροβίζιον, να κατακτήσει έναν τίτλο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να πάρει μεταγραφή ο Μέσι στην Ρεάλ…

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X