Ολυμπιακός: Σχεδιασμός μπάχαλο, κριτική ούτε για αστείο

Ολυμπιακός: Σχεδιασμός μπάχαλο, κριτική ούτε για αστείο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια νεοφώτιστη (Μόντσα) έβαλε μπελάδες στον Ολυμπιακό παίρνοντας τον Φρανσουά Μοντεστό. Ο Κορσικανός διάλεξε με άνεση τους νεοφώτιστους στην Ιταλία, παρά αυτούς που θα δοκιμάσουν να παίξουν στο Champions League την ερχόμενη σεζόν. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και την αντιμετώπιση της κατάστασης απ’ τα ΜΜΕ, δεν έγινε και τίποτα. Ο Μοντεστό θα χάσει.

Ο Ντε Σάνκτις ήταν αυτός που θα αντικαθιστούσε τον άνθρωπο που ήταν το άλφα και το ωμέγα στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Έχοντας ανακαλύψει παίκτες που έχουν σημαντικό ρόλο στο κλαμπ, παίκτες που απέκτησαν τεράστια υπεραξία, παρότι αποκτήθηκαν με ψίχουλα μπροστά στα έσοδα απ’ την UEFA και μόνο.

Ο Ιταλός διαβάζαμε αρχικά πως δεν έχει καλές σχέσεις με τον Κώστα Μανωλά, οπότε ίσως αυτό επηρεάσει την τελική απόφαση. Ένα σωματείο σαν τον Ολυμπιακό, θα έδινε σημασία στο τι γνώμη έχει ένας παίκτης για κάποιο σημαντικό στέλεχος που θέλει να προσλάβει. Λογικό ακούγεται αν σκεφτεί κάποιος πως ο Κώστας Μανωλάς πρόσφατα χαρακτήρισε κορυφαίους Έλληνες παράγοντες τον Βαγγέλη αλλά και τον Μιλτιάδη Μαρινάκη.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X