Παρί Σεν Ζερμέν: O Λεβ στη λίστα για την τεχνική ηγεσία

Παρί Σεν Ζερμέν: O Λεβ στη λίστα για την τεχνική ηγεσία
Photo Credits: INTIME

Η Παρί Σεν Ζερμέν αναζητά προπονητή με τον Γιόαχιμ Λεβ να είναι στους υποψήφιους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες αναζήτησης νέου προπονητή στην Παρί Σεν Ζερμέν, από τη στιγμή που ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν αναμένεται να συνεχίσει στον πάγκο και τη νέα σεζόν.

Τα ονόματα που εξετάζονται πολλά: Ζιντάν, Γκατιέ, Γκαγιάρδο και Αμορίμ βρίσκονται ψηλά στη λίστα των Παριζιάνων, οι οποίοι ωστόσο φαίνεται πως πρόσθεσαν ακόμα ένα «στόχο» στα υπόψιν τους.

Ο λόγος για τον Γιόαχιμ Λεβ που παραμένει ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο της Γερμανίας και δηλώνει έτοιμος για μια νέα εμπειρία σε συλλογικό επίπεδο. Σύμφωνα με την «BILD» ο Γερμανός δεν είναι αρνητικός σε ένα τέτοιο σενάριο, αν και ακόμα όλα παραμένουν ανοικτά σχετικά με τον διάδοχο του Ποτσετίνο.

Την ίδια ώρα πάντως, στη Γαλλία θεωρούν τον Κριστόφ Γκατιέ ως το απόλυτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, με τις επαφές μεταξύ των δυο πλευρών να έχουν ενταθεί τις τελευταίες μέρες.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X