Ανακοίνωσε τον Ζαρντίμ η Σαμπάμπ Αλ Αχλί

Ανακοίνωσε τον Ζαρντίμ η Σαμπάμπ Αλ Αχλί
Photo Credits: INTIME

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στην Σαμπάμπ Αλ Αχλί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά αυτή τη φορά στο Ντουμπάι, θα παραμείνει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, που συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σαμπάμπ Αλ-Αχλί, η οποία τον ανακοίνωσε κι επίσημα.

Ο Πορτογάλος άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού αποχώρησε τον περασμένο Φεβρουάριο από την Αλ Χιλάλ, την οποία μάλιστα είχε καταφέρει να οδηγήσει στην κατάκτηση του Champions League Ασίας, το 2021!

Η Σαμπάμπ Αλ Αχλί πρόσφερε στον Ζαρντίμ μονοετές συμβόλαιο, στην προσπάθειά της να επανέλθει στην διεκδίκηση του τίτλου -ούσα ομάδα που έχει κατακτήσει επτά φορές το πρωτάθλημα των ΗΑΕ- καθώς την περασμένη χρονιά περιορίστηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Ο 47χρονος τεχνικός εργάστηκε στους «ερυθρόλευκους» το πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2012-13, ενώ έκανε το «μπαμ» το 2017. Όταν και κατέκτησε το πρωτάθλημα Γαλλίας με τη Μονακό, φτάνοντας παράλληλα ως τα ημιτελικά του Champions League.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X