«Τελειώνει» από την Φλαμένγκο ο Πάουλο Σόουζα

«Τελειώνει» από την Φλαμένγκο ο Πάουλο Σόουζα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παόυλο Σόουζα αναμένεται να αποχωρήσει από την Φλαμένγκο, μετά και από τη νέα ήττα από την Μπραγκαντίνο.

Η Φλαμένγκο έπειτα από δέκα αγωνιστικές έχει μόλις 12 βαθμούς και απέχει μόλις έναν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ από τη Βραζιλία, το μοναδικό γεγονός που τον διατηρεί ακόμα στη θέση του είναι το ότι η διοίκηση δεν έχει βρει τον άμεσο αντικαταστάτη του, ενώ και ο ίδιος δεν έχει σκοπό να παραιτηθεί, διότι δεν θέλει να χάσει την αποζημίωσή του που υπολογίζεται στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Ο Πορτογάλος άφησε τον πάγκο της εθνικής Πολωνίας για να αναλάβει τη Φλαμένγκο στις 25 Δεκεμβρίου του 2021 και σε συνολικά 32 ματς, μετρά 19 νίκες, επτά ισοπαλίες και έξι ήττες, ενώ του χρεώνεται και έλλειψη επικοινωνίας με τους ποδοσφαιριστές.

Σημειώνεται ότι υπάρχει σχετική φημολογία στη Βραζιλία ότι ανάμεσα στους υποψήφιους διαδόχους του είναι και ο Πέδρο Μαρτίνς του Ολυμπιακού, κάτι για το οποίο από τους Πειραιώτες εκφράζεται άγνοια.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X