ΑΕΚ: Πρώην φυλακή το ξενοδοχείο που θα μείνει στην Ολλανδία (ΦΩΤΟ - VIDEO)

ΑΕΚ: Πρώην φυλακή το ξενοδοχείο που θα μείνει στην Ολλανδία (ΦΩΤΟ - VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Μία πολύ ιδιαίτερη ιστορία κρύβει το ξενοδοχείο που θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ενημέρωσε πως η καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας, από τις 12 ως τις 29 Ιουλίου, θα διεξαχθεί στο Αλκμααρ και όχι στο Ρότερνταμ.

Η ομάδα θα μείνει στο ξενοδοχείο «The Fallon Alkmaar», το οποίο έχει μια ιδιαίτερη ιστορία.

Για την ακρίβεια, ήταν φυλακή με τους ιδιοκτήτες να κρατούν τον χώρο και να διαμορφώνουν τον χώρο, φτιάχνοντας ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων!

Το ξενοδοχείο διαθέτει εστιατόριο, γυμναστήριο, μπαρ και κήπο. Επιπλέον, όλοι οι επισκέπτες του μπορούν να απολαύσουν δραστηριότητες μέσα και γύρω από το Άλκμααρ με ποδήλατο. Από το ξενοδοχείο το πιο κοντινό αεροδρόμιο βρίσκεται 43 χιλιόμετρα. Επίσης, κοντά είναι και το προπονητικό κέντρο που θα γυμνάζεται καθημερινά η ΑΕΚ και πρόκειται για το VV Alkmaarse boys, το οποίο έχει συνεργασία με το ξενοδοχείο Fallon Hotel.

ΑΕΚ: Πρώην φυλακή το ξενοδοχείο που θα μείνει στην Ολλανδία (ΦΩΤΟ - VIDEO) ΑΕΚ: Πρώην φυλακή το ξενοδοχείο που θα μείνει στην Ολλανδία (ΦΩΤΟ - VIDEO) ΑΕΚ: Πρώην φυλακή το ξενοδοχείο που θα μείνει στην Ολλανδία (ΦΩΤΟ - VIDEO) ΑΕΚ: Πρώην φυλακή το ξενοδοχείο που θα μείνει στην Ολλανδία (ΦΩΤΟ - VIDEO)

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X