«Η Μπέτις ανανεώνει το συμβόλαιο του Λαϊνέζ και τον δίνει δανεικό, η ΑΕΚ έχει τις περισσότερες πιθανότητες»

«Η Μπέτις ανανεώνει το συμβόλαιο του Λαϊνέζ και τον δίνει δανεικό, η ΑΕΚ έχει τις περισσότερες πιθανότητες»
Photo Credits: INTIME

Νέο δημοσίευμα από Ισπανία συνδέει την ΑΕΚ με τον Ντιέγκο Λαϊνέζ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα από την Ισπανία, τα οποία δείχνουν ότι ο Ντιέγκο Λαϊνέζ της Ρεάλ Μπέτις ετοιμάζεται να έρθει στην Αθήνα για την ΑΕΚ.

Νέο ρεπορτάζ μάλιστα από την ιστοσελίδα «todofichajes» φέρνει την Ένωση σε θέση… οδηγού στην κούρσα της απόκτησης του 21χρονου Μεξικανού εξτρέμ, ο οποίος μέτρησε συνολικά πέρυσι 13 συμμετοχές και 2 γκολ με τη φανέλα της Μπέτις.

«Ο Ντιέγκο Λαϊνέζ, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, βρίσκεται ένα βήμα πριν την ανανέωση του συμβολαίου του με την Μπέτις και στη συνέχεια θα αποχωρήσει ως δανεικός. Ένας από τους συλλόγους που φαίνεται να έχουν περισσότερες πιθανότητες να τον αποκτήσουν είναι η ΑΕΚ», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Το δημοσίευμα για τον Λαϊνέζ αναφέρει επίσης.

«Αν και η Μπέτις θα προτιμούσε να δώσει τον παίκτη σε κάποια ομάδα της La Liga, μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί, τουλάχιστον με τις προϋποθέσεις που θέλει η Μπέτις, οπότε αυξάνονται οι πιθανότητες για την αθηναϊκή ομάδα.

Η άλλη επιλογή είναι να επιστρέψει στο Μεξικό, παρόλα αυτά κάτι τέτοιο αποκλείεται από τον παίκτη, καθώς θα θεωρηθεί ότι απέτυχε να δείξει το ταλέντο του στην Ευρώπη. Η Κλαμπ Αμέρικα θέλει να πάρει τον παίκτη, όμως ο ίδιος θα ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο.

Η Μπέτις θέλει να επιβεβαιώσει ότι ο παίκτης θα φύγει και έτσι μόλις βρεθεί κάποια ομάδα που θα δεχθεί να τον πάρει δανεικό, τότε θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του, όχι νωρίτερα».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X