Χάος και διακοπή στο Ερυθρός Αστέρας - Παρτιζάν! (VIDEO)

Χάος και διακοπή στο Ερυθρός Αστέρας - Παρτιζάν! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ άσχημη εξέλιξη στο Game 5 των τελικών της ABA Liga ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Παρτιζάν. Με το σκορ στο 39-39 και 6’46” για το τέλος της τρίτης περιόδου οι διαιτητές χρέωσαν με 4ο φάουλ τον Νίκολα Κάλινιτς. Μια απόφαση που προκάλεσε την οργή των φίλων του Αστέρα.

Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει, με τους φίλους των «ερυθρόλευκων» να πετούν αντικείμενα στο γήπεδο και τους διαιτητές να διακόπτουν την αναμέτρηση και μάλιστα να πηγαίνουν στα αποδυτήρια. Μέσα σε… βροχή από αντικείμενα.

Μετά από λίγη ώρα μάλιστα το παρκέ άδειασε εντελώς, με τους παίκτες των δύο ομάδων να αποχωρούν για τα αποδυτήρια και την διακοπή να συνεχίζεται. Μάλιστα για να επαναρχίσει το παιχνίδι θα πρέπει να εκκενωθεί το γήπεδο, όπως αποφάσισαν οι διαιτητές, με την απόφαση να ανακοινώνεται από τα μεγάφωνα της Hala Aleksandar Nikolic.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X