Συνάντηση κορυφής στην ΑΕΚ παρουσία Αλμέιδα και Κουχάρσκι - Τι συζητήθηκε

Συνάντηση κορυφής στην ΑΕΚ παρουσία Αλμέιδα και Κουχάρσκι - Τι συζητήθηκε
Photo Credits: INTIME

Νέα συνάντηση χθες στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για όλα τα τρέχοντα ζητήματα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προχωράει με γοργούς ρυθμούς ο σχεδιασμός της ΑΕΚ!

Όλες τις τελευταίες ημέρες  ο προπονητής Ματίας Αλμέιδα και  ο τεχνικός διευθυντής Ράντοσλαβ Κουχάρσκι έχουν συνεχή συνεργασία σε ζητήματα σχεδιασμού στο ρόστερ, αλλα και σε όλα τα θέματα που… τρέχουν για την Ενωση.

Εκτός των καθιερωμένων, χθες Κυριακή υπήρξε και μια ακόμη συνάντηση με τη συμμετοχή κι άλλων στελεχών της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ στην οποία συζητήθηκαν ακόμη πιο αναλυτικά συγκεκριμένα ζητήματα. Σε αυτή πάρθηκαν αποφάσεις και τέθηκαν συγκεκριμένες προτεραιότητες βάσει των οποίων προχωρά ήδη ο σχεδιασμός της ΑΕΚ.

Παράλληλα, άπαντες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν πιο αναλυτικά και λειτουργικά ζητήματα της ΠΑΕ. Όπως είναι ο επιμερισμός ρόλων μιας και το τελευταίο διάστημα ήταν πάρα πολλές οι αλλαγές στο οργανόγραμμα του κλαμπ. Μάλιστα, οι αλλαγές στους κόλπους της ΠΑΕ οδεύουν προς την ολοκλήρωσή τους.

Εκτός από τους Ματίας Αλμέιδα και Ράντοσλαβ Κουχάρσκι, το παρών στη συνάντηση έδωσαν ο Γιώργος Κοσμάς και ο Παναγιώτης Κονέ που παραμένει κεντρικό στέλεχος του σχεδιασμού της ΑΕΚ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X