Τάσος Μπακασέτας: Το ζεϊμπέκικο της… ευλογίας!

Τάσος Μπακασέτας: Το ζεϊμπέκικο της… ευλογίας!
Photo Credits: INTIME

Το ζεϊμπέκικο του Τάσου Μπακασέτα είναι ευλογημένο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήταν μια από τις πιο δυνατές στιγμές του 2022. Θα έπρεπε να είναι μια από τις πιο δυνατές στιγμές, παρότι το βράδυ που συνέβη η επικαιρότητα ήθελε να είναι λίγο πιο πεζή – λίγο πιο κυνική. Δεν είναι κάτι ξένο για τον Τάσο Μπακασέτα. Ουδέποτε θα τον έλεγες συνώνυμο της επικεφαλίδας, ουδέποτε λάμβανε της προσοχής που του έπρεπε. Εκτίμηση, ναι. Σεβασμό, ναι. Αναγνώριση, ναι. Αλλά προσοχή; Όχι!

Σαν το μεσαίο παιδί της οικογένειας που όλοι το αγαπούν και ξέρουν ότι είναι το καλύτερο από τα τρία, ωστόσο ποτέ δε θα είναι τόσο κακομαθημένο όσο το πρώτο ή χαϊδεμένο όσο το μικρό. Έπρεπε να φτάσει στα βάθη της Τουρκίας, να κοιτάζει την Μαύρη Θάλασσα και να αναγκάζει σαράντα χιλιάδες οπαδούς της Τραμπζονσπόρ να ακούν ελληνικό ζεϊμπέκικο για να του δώσουμε στη συνείδησή μας την υπόσταση που του αρμόζει.

Όχι ο Τάσος Μπακασέτας δεν είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής. Είναι αρχηγός!

Όχι ο Τάσος Μπακασέτας δεν είναι ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Είναι ηγέτης!

Και όχι δεν θα έπρεπε να περιμένουμε τα δύο πρόσφατα ματς της Εθνικής ομάδας στο Nation’s League για να το αντιληφθούμε. Θα έπρεπε να το γνωρίζουμε.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X