Μυλωνάς στο enwsi.gr: «Πάντα στην καρδιά μου η ΑΕΚ και ο κόσμος της-Εύχομαι να επιστρέψει σύντομα στην κορυφή»

Εικόνες από το ΑΕΚ-Πέλιστερ
Photo Credits: INTIME

Ο Χριστόδουλος Μυλωνάς ετοιμάζεται για την μεγάλη πρόκληση της καριέρας του αποχαιρετώντας την ΑΕΚ μέσω του enwsi.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χριστόδουλος Μυλωνάς είναι ένας από τους σημαντικότερους αθλητές που πέρασαν από την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ.

Μετά από πέντε χρόνια παρουσίας όπου κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και ένα Ευρωπαϊκό ο διεθνής παίκτης ετοιμάζει …βαλίτσες για τη Γερμανία ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη καριέρα του. Λίγο πριν φορέσει και επίσημα την φανέλα της Δρέσδης ο Μυλωνάς αποχαιρετάει μέσω τoυ enwsi.gr την ΑΕΚ, τον κόσμο αλλά και όλους με τους οποίους συνεργάστηκε αυτά τα χρόνια.

Ο διεθνής ίντερ αναφερόμενος στη νέα πρόκληση που ανοίγεται στην καριέρα του σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από αρκετά χρόνια σκληρής δουλειάς οι κόποι μου ανταμείβονται με αυτή μου την μεταγραφή. Θέλω να συμβάλλω τα μέγιστα έτσι ώστε να πετύχει η νέα μου ομάδα τους στόχους της». Ο Μυλωνάς είναι ένας παίκτης που σεβάστηκε την φανέλα της ΑΕΚ και κέρδισε την αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου. Ο ίδιος αναφερόμενος στη σχέση του με τους φίλους της ομάδας σχολίασε: «Ο κόσμος της ΑΕΚ θα έχει σίγουρα μια θέση στην καρδιά μου γιατί ήταν πάντα εκεί, στις χαρές αλλά και στις λύπες. Είναι μια ένδειξη το ποσό αγαπάνε και στηρίζουν αυτό το άθλημα».

«Να ξαναβρεί η ομάδα τον δρόμο της»

Μετά από μια μαγική χρονιά όπως η περσινή ο ίδιος θα ήθελε σίγουρα να αποχωρήσει από την ΑΕΚ πανηγυρίζοντας ένα ακόμη τρόπαιο. Η σεζόν δεν εξελίχτηκε όπως θα ήθελαν ωστόσο ο ίδιος αναφερόμενος για τα συναισθήματα τα οποία κρατάει φεύγοντας σχολίασε: «Αποχωρώ με πολλές ωραίες και αξέχαστες αναμνήσεις. Η καλύτερη ανάμνηση δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την περσινή μαγική χρόνια και την κατάκτηση του τρεμπλ. Δυστυχώς η τελευταία «γεύση» είναι πικρή διότι δεν καταφέραμε να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους». Όσο για την ευχή του που θα ήθελε να δώσει στην ΑΕΚ με την οποία αγωνίστηκε για πέντε χρόνια: «Εύχομαι η ομάδα να ξαναβρεί το δρόμο της και να επιστρέψει στην κορυφή. Ελπίζω να γίνουν οι ορθές προσθήκες γιατί υπήρξαν αρκετές αποχωρήσεις έτσι ώστε να είναι πετυχημένη η επόμενη σεζόν».

Το «ευχαριστώ» και η ξεχωριστή αναφορά στον Σταμάτη Παπασταμάτη

Τέλος δεν θα μπορούσε να μην ευχαριστήσει τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε αυτά τα χρόνια ενώ έκανε ειδική μνεία και στον Σταμάτη Παπασταμάτη: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την γυναίκα μου και την οικογένεια μου που είναι πάντα στο πλευρό μου, το management της ομάδας και τους προπονητές μου Δημήτρη Δημητρούλια, Αλέξη Αλβανό, Δημήτρη Καφφάτο και Σπύρο Μπαλωμένο για την συνεργασία που είχαμε τα τελευταία χρόνια καθώς επίσης και για τη συμβολή του καθενός ξεχωριστά στην εξέλιξη μου. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω δεόντως τον μέχρι πρότινος γυμναστή της ομάδας και προσωπικό μου συνεργάτη τα τελευταία πέντε χρόνια Αλέξανδρο Προβολισιάνο καθώς επίσης και τους προσωπικούς μου συνεργάτες στον τομέα της πρόληψης και αποκατάστασης τραυματισμών τον φυσικοθεραυτή Παναγιώτη Τούση και τον αθλίατρο Χρήστο Στριγά. Κλείνοντας θα ήθελα να κάνω μια ξεχωριστή αναφορά στον Πρόεδρο αυτού του τμήματος Κύριο Σταμάτη Παπασταμάτη για τα όσα έχει προσφέρει σε αυτή την ομάδα αλλά και την για την έμπρακτη στήριξη του στην χαντμπολική κοινότητα».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X