Μάνταλος: «Κάναμε δύο διπλά σε δύο δύσκολες έδρες - Αγαπώ να παίζω με τον Μπακασέτα» (VIDEO)

Μάνταλος: «Κάναμε δύο διπλά σε δύο δύσκολες έδρες - Αγαπώ να παίζω με τον Μπακασέτα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πέτρος Μάνταλος μετά τη νίκη της Εθνικής στο Κόσοβο στάθηκε στις δύο δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η γαλανόλευκη, έχοντας το απόλυτο των νικών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας, αλλά προερχόμαστε από μεγάλα ταξίδια. Κάναμε δύο διπλά σε δύο δύσκολες έδρες, δίκαια έχουμε αυτούς τους έξι πόντους. Το γκολ είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Θέλουμε να ξεκουραστούμε και να δούμε ένα, ένα τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Για τη συνεργασία με τον Τάσο Μπακασέτα: «Γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια, ειλικρινά αγαπώ να παίζω δίπλα του».

Για το επόμενο ματς στην Ελλάδα: «Δεν θυμάμαι να έχω παίξει στην επαρχία με την Εθνική. Το περιμένω πώς και πώς. Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας, ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια. Με νίκες μπορείς να δεις τη συνέχεια με άλλο μάτι και να ελπίζεις για την πρώτη θέση».

Για το ότι δεν βιάζεται να μιλήσει για τον στόχο της πρωτιάς στον όμιλο: «Όποιος προτρέχει σκοντάφτει, το έχουμε ξαναδεί στο ποδόσφαιρο. Η Εθνική βρίσκεται σε καλό φεγγάρι μετά από μια δύσκολη περίοδο. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε το μομέντουμ, να έρθει ο κόσμος να μας στηρίξει για να πάρουμε τα επόμενα τρίποντα».


Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X