Ο Πλάτων εξηγεί πως μπορείς να καταλάβεις τον βλ@κ@!

Ο Πλάτων εξηγεί πως μπορείς να καταλάβεις τον βλ@κ@!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για το κόμπλεξ και τον «πόνο» που έχει προκαλέσει ένα έργο τέχνης στους... «αλλόθρησκους»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Πέμπτη το απόγευμα ξεκίνησαν να έρχονται τα πρώτα κομμάτια του ατσάλινου Δικέφαλου Αετού στα «ιερά χώματα» της Νέας Φιλαδέλφειας. Από εκείνη τη μέρα, μέχρι και σήμερα, χιλιάδες ΑΕΚτζήδες έχουν βρεθεί στης Φιλαδέλφειας τα μέρη για να δούνε έστω και πέντε λεπτά από τη διαδικασία συναρμολόγησης ενός έργου που συνδέει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον. Συνδέει την ιστορία και τις καταβολές της ΑΕΚ. Όχι της Εθνικής. Όχι του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του Πάοκ. Της ΑΕΚ. Και είναι έξω από το γήπεδό της. Όχι στην Ομόνοια ή στον Πειραιά, ή στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας ή στην Τούμπα. Στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Από εκείνη τη μέρα λοιπόν έχει βγει κάθε πικραμένος «κόκκινος» και «ασπρόμαυρος» επίσημος ή ανεπίσημος, με αληθινό ή fake προφίλ, να μας πει τη γνώμη του. Αν του αρέσει, αν είναι in ή out, αν είναι μοδάτο ή κιτς. Λες και τους ρώτησε κανένας… Λες και μας ενδιαφέρει η άποψή τους. Λες και τους είπε κάποιος πείτε μας τι πιστεύετε για τον Δικέφαλο Αετό. Λες και τους κάλεσε κανένας να έρθουν να το επισκεφτούν ή να βγάλουν φωτογραφία μαζί του.

Γέμισε ο τόπος ξερόλες και ξυπνητζήδες. Τύπους που έχουν γνώμη για τα πάντα. Από την ιατρική και τη φυσική, μέχρι τα υδραυλικά και την ποιότητα του αγωνιστικού χώρου. Αλήθεια θα μας πείτε τη γνώμη σας για τη Μόνα Λίζα ή την 9η συμφωνία του Μπετόβεν; Όχι παιδιά γιατί αν δεν σας αρέσει να κατεβάσουμε το έργο του Ντα Βίντσι από το Λούβρο και να μην ξαναπαίξει ποτέ το πιο διάσημο έργο του Γερμανού μουσικοσυνθέτη. Και επειδή θα βρεθούν και κανένας δύο με περιορισμένο iq να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν συγκρίνουμε το έργο του Στζόκε με αυτά.

Απλά συμφωνούμε σε κάτι με τον Πλάτωνα και το υπογραμμίζουμε: «Τον βλάκα μπορείς να το καταλάβεις από δύο σημεία: Μιλάει για πράγματα που δεν ενδιαφέρουν κανένα και εκφράζει γνώμη για κάτι που δεν τον ρώτησε κανείς»!

Ο Πλάτων εξηγεί πως μπορείς να καταλάβεις τον βλ@κ@!

 

Ο Δικέφαλος Αετός για τον ΑΕΚτζή είναι το έμβλημα που πρεσβεύει τα πάντα στην ιστορία της ομάδας του. Από που και ως που ξέρει ο οπαδός του Ολυμπιακού για αυτό για να κρίνει; Από που και ως που ξέρει ο οπαδός του Παναθηναϊκού ή του Πάοκ ή του Άρη για να κρίνει. Μήπως θα θέλατε να κάνουμε και γκάλοπ να σας ρωτήσουμε αν το εγκρίνετε;

Ρε κάντε μας τη χάρη, που πρέπει να ανεχθούμε και από πάνω την κάθε βλακεία που θα αμολάτε. Ασχοληθείτε με τις ομάδες σας και όταν έρθει η ώρα να φτιάξετε το γήπεδό σας ή να το βελτιώσετε τότε ξαναμιλάμε. Και κάτι τελευταίο. Η λέξη «δημοκρατία» είναι πολύ εύκολη να τη χρησιμοποιήσεις. Φτάνει όμως να το εννοείς. Διότι δημοκρατία α λα καρτ δεν υπάρχει.

Πολλά κιλά… λάσπης

Μέσα σε όλα είχαμε και κάτι ακόμα τις τελευταίες μέρες με αφορμή τις αλλαγές στην ΠΑΕ. Μεγαλοστέλεχος ομάδας που εδρεύει σε λιμάνι της χώρας, ξεσάλωσε στα social media. Αναρτήσεις εμετός και από κάτω χειροκροτητές κλακαδόροι του ίδιου χρώματος. Πάντα ήξερα ότι υπάρχουν θρασύδειλα ανθρωποειδή, αλλά ο συγκεκριμένος έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Η στοχοποίηση σε όλο της το μεγαλείο!

Ξέρετε επίσης ποια είναι η πλάκα; Ότι είναι και πολύ μάτσο άνδρας. Στα λόγια! Αλλά δεν κάνει αυτές τις αναρτήσεις με το ονοματάκι του, διότι τότε θα τον κυνηγήσουν και δε θα μπορεί να κρυφτεί. Τις κάνει με fake όνομα… Να χαρώ εγώ παντελόνια! Μάλλον κολάν είναι, αλλά τέλος πάντων…

Ο Πλάτων εξηγεί πως μπορείς να καταλάβεις τον βλ@κ@!

Ανακοινώνει Άλβες

Στα καθαρά δικά μας… Ο Μπρούνο Άλβες ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας και αν όχι σήμερα, τα επόμενα δύο – τρία 24ωρα θα ανακοινωθεί και επισήμως από την ΑΕΚ. Με αυτόν τον τρόπο θα κλείσει η μοναδική εκκρεμότητα που υπήρχε στις βασικές επιλογές του αγωνιστικού οργανογράμματος. Διότι το πιθανότερο είναι ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν και κάποιες άλλες αλλαγές στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ.

Η ουσία είναι ότι η ΑΕΚ άλλαξε Τεχνικό Διευθυντή, προπονητή, Αθλητικό Διευθυντή και πλέον θα πρέπει να βάλει μπροστά το πλάνο της ενίσχυσης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ως πρώτη προτεραιότητα είναι η απόκτηση στόπερ. Η ΑΕΚ έχει μεγάλες ανάγκες. Έχει την άνεση να περιμένει λίγο παραπάνω από τους άλλους, αλλά στην Ολλανδία θα πρέπει να πάει έχοντας μόνο μία δύο το πολύ εκκρεμότητες. Για να μπορέσει ο Αλμέιδα να κάνει σωστά τη δουλειά του.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X