Ο Ναδάλ έγραψε ιστορία: Κέρδισε (3-0) τον Ρουντ και κατέκτησε για 14η φορά το Roland Garros

Ο Ναδάλ έγραψε ιστορία: Κέρδισε (3-0) τον Ρουντ και κατέκτησε για 14η φορά το Roland Garros

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ράφα Ναδάλ κέρδισε πανεύκολα 3-0 σετ τον Κάσπερ Ρουντ στον τελικό του Roland Garros και κατέκτησε για 14η φορά το French Open, φτάνοντας τα 22 Grand Slam καριέρας.

Λίγες μέρες μετά τα 36α γενέθλιά του, ο μυθικός Ισπανός επικράτησε με 6-3, 6-3, 6-0 σε 2 ώρες και 18 λεπτά του 23χρονου Νορβηγού (Νο.8) και παραμένει αήττητος στους τελικούς της αγαπημένης του διοργάνωσης!

Ο συγκεκριμένος τίτλος, μάλιστα, έχει ξεχωριστή σημασία, καθώς στον δρόμο του για την κούπα απέκλεισε τέσσερις τενίστες του Top 10 (έστω και αν ο Σάσα Ζβέρεφ αποχώρησε από τον αγώνα τους), παρότι δεν ήταν ποτέ το φαβορί για την κούπα.

Βγήκε, όμως, όρθιος από το «βαρύ» πάνω μέρος του ταμπλό και απέδειξε για άλλη μια φορά ότι κανείς δεν γίνεται να ξεγράφει τον Ράφα. Όσο παραμένει στα courts, το βέβαιο ότι θα τα δίνει όλα και θα συνεχίζει να διεκδικεί όλους τους μεγάλους τίτλους.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X