Κιελίνι: Είπε «αντίο» στη Γιουβέντους, βλέποντας βίντεο από τη καριέρα του

Κιελίνι
Photo Credits: INTIME

Ο Τζιόρτζιο Κιελίνι παρακολούθησε μέσω βίντεο, τις καλύτερες στιγμές του με την «ασπρόμαυρη» φανέλα της Γιουβέντους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Αυτό ισχύει και στη περίπτωση της Γιουβέντους και του Τζιόρτζιο Κιελίνι. Ύστερα από 18 χρόνια υπηρεσίας του στη «Μεγάλη Κυρία», η ιταλική ομάδα έφταιξε ένα βίντεο με τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές του ποδοσφαιριστή.

Ο 37χρονος κεντρικός αμυντικός παρακολούθησε το βίντεο, σχολιάζοντας παράλληλα. Όταν όμως είδε μία φωτογραφία έκανε ένα σχόλιο. Η εικόνα απεικόνιζε τους παίκτες, με τους οποίους  πορεύτηκε μαζί στην αμυντική λειτουργία της ομάδας για σχεδόν μία δεκαετία: Το «BBBC» με τους Τζιανλουίτζι Μπουφόν, Αντρέα Μπαρτζάλι και Λεονάρντο Μπονούτσι.

“Μοιραστήκαμε δέκα χρόνια μαζί. Η φωτογραφία φέρνει δάκρυα στα μάτια ορισμένων φίλων της Γιουβέντους, όχι μόνο σε μένα. Ο Τζίτζι είναι αυθεντικός, σε περιλαμβάνει σε όλα όσα κάνει. Ο Μπαρτζάλι είναι βράχος, εντός κι εκτός γηπέδου, ο οποίος μπορεί να είναι αυταρχικός και την ίδια στιγμή να αστειεύεται με τους νεαρότερους παίκτες. Ο Λέο έχει αυτήν την ενέργεια που μεταδίδει σε όλους γύρω του, μία ανεξάντλητη δύναμη από μέσα του. Ξεπέρασε βουνά που έμοιαζαν απροσπέλαστα, διαψεύδοντας τους επικριτές του τόσες φορές”.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X