Στην Κρήτη ο Κουρτουά μετά την πρόταση γάμου (ΦΩΤΟ)

Στην Κρήτη ο Κουρτουά μετά την πρόταση γάμου (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα Χανιά επέλεξε για τις καλοκαιρινές του διακοπές ο τερματοφύλακας της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά.

Μόλις μία εβδομάδα μετά τον τελικό του Champions League στο Παρίσι, όπου η ομάδα του στέφτηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης και ο ίδιος MVP, ο Τιμπό Κουρτουά έφτασε στην Κρήτη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ Χανίων, ο πανύψηλος τερματοφύλακας της “Βασίλισσας” έφτασε στο αεροδρόμιο “Δασκαλογιάννης” με ιδιωτική πτήση λίγο μετά τις 16.00 το απόγευμα του Σαββάτου συνοδευόμενος από την καλλονή σύντροφό του, το μοντέλο από το Ισραήλ Μισέλ Γκέρζιγκ.

(Στη φωτογραφία ο Τιμπό Κουρτουά με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Ιωνίας Χανίων, Γιώργο Στυλιανουδάκη)..

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mishel Gerzig (@mishelgerzig)

Η πρόταση γάμου σε ρομαντικό σκηνικό

Ο ποδοσφαιριστής δεν κρύβει το πόσο ερωτευμένος είναι και δημοσιεύει αρκετά στιγμιότυπα στον λογαριασμό του στο instagram. Πριν από λίγες ώρες άλλωστε, έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του στο ταξίδι τους στην Ιταλία. “Ναι, σε μια ζωή μαζί σου” έγραψε στη λεζάντα, η εντυπωσιακή Μισέλ Γκέρζιγκ, η οποία βάζει φωτιά με τις αναρτήσεις της και το καλλίγραμμο κορμί της.

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X