Nations League: Έκπληξη στο Παρίσι με νίκη της Δανίας (1-2) επί της Γαλλίας - Πάρτι της Ολλανδίας (1-4) μέσα στο Βέλγιο

Nations League: Έκπληξη στο Παρίσι με νίκη της Δανίας (1-2) επί της Γαλλίας - Πάρτι της Ολλανδίας (1-4) μέσα στο Βέλγιο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με επτά αναμετρήσεις συνεχίστηκε σήμερα (3/6) η 1η αγωνιστική του Nations League.

Στο ντέρμπι των Κάτω Χωρών, η Ολλανδία διέσυρε το Βέλγιο μέσα στις Βρυξέλλες με 4-1 για τον 4ο όμιλο της Α’ κατηγορίας της διοργάνωσης. Για τους «Οράνιε» δύο γκολ πέτυχε ο Μέμφις Ντεπάι κι από ένα οι Μπέργκβαϊν και Ντάμφρις.

Στο Παρίσι, η Γαλλία γνώρισε ήττα-σοκ από την Δανία με 2-1 για τον 1ο όμιλο της Α’ κατηγορίας. Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές προηγήθηκαν με τον Μπενζεμά αλλά δυο γκολ του Κορνέλιους υπέγραψαν την ανατροπή και τη νίκη για τους Σκανδιναβούς.

Στο τρίτο παιχνίδι της βραδιάς για την Α’ κατηγορία, η Αυστρία επικράτησε εύκολα με 3-0 μέσα στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Αρναούτοβιτς, Γκρέγκοριτς και Σάμπιτζερ.

Για την Γ’ κατηγορία, νωρίς το απόγευμα το Καζακστάν κέρδισε με 2-0 το Αζερμπαϊτζάν με δυο γκολ του Αϊμπέτοφ ενώ η Σλοβακία πήρε δύσκολη εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Λευκορωσίας με γκολ του Σουσλόφ. Στην Δ’ κατηγορία, η Λετονία κέρδισε με 3-0 την Ανδόρρα ενώ η Μολδαβία πήρε την εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί του Λιχτενστάιν.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X