Αποχωρεί από την Ανόρθωση ο Κετσπάγια

Αποχωρεί από την Ανόρθωση ο Κετσπάγια
Photo Credits: INTIME

Ο Γεωργιανός τεχνικός, Τιμούρ Κετσπάγια, αποχωρεί για δεύτερη φορά από τον πάγκο της Ανόρθωσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φεύγει ο Τιμούρ από την Ανόρθωση.

Τέλος εποχής (για δεύτερη φορά) για τον Τιμούρ Κετσπάγια στην Ανόρθωση. Όπως σημειώνουν στην Κύπρο και στην ιστοσελίδα protathlima «Δεν άλλαξε κάτι από την σημερινή συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της Ανόρθωσης, Χρήστο Πουλλαΐδη και τον Τιμούρ Κετσπάγια, αναφορικά με τις αλλαγές που θέλουν να γίνουν στο τεχνικό επιτελείο. Ο Γεωργιανός τεχνικός επιμένει στην θέση του, ότι δεν δέχεται να αλλάξει τους συνεργάτες του, καθώς τους έχει εμπιστοσύνη.

Η διοίκηση της «Κυρίας», με τον Αθλητικό Διευθυντή, Νεόφυτο Λάρκου, θεωρούν ότι είναι απαραίτητο να γίνουν αυτές οι αλλαγές. Οπόταν, μετά από αυτή την συνάντηση, αναμένονται οριστικές εξελίξεις στο θέμα του Τιμούρ Κετσπάγια, με το διαζύγιο να φαντάζει αυτή την στιγμή, ως το πιθανότερο σενάριο.  Δεν αποκλείεται μάλιστα, αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, η διοίκηση της Ανόρθωσης, να ανακοινώσει την απόφαση της, διότι θα πρέπει αυτό το θέμα να ξεκαθαρίσει σύντομα».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X