Καμπόσος: Ανοιχτή προπόνηση στη Μελβούρνη με μπουζούκια και Ζεϊμπέκικο (VIDEO)

Καμπόσος: Ανοιχτή προπόνηση στη Μελβούρνη με μπουζούκια και Ζεϊμπέκικο (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Mελβούρνη κινείται στους ρυθμούς του σπουδαίου ματς του Τζορτζ Καμπόσου Τζούνιορ με τον Χάνεϊ στις 5 Ιουνίου στο Marvel Stadium.

Ο Ομογενής πρωταθλητής, πραγματοποίησε ανοιχτή προπόνηση σε κεντρική πλατείας της πόλης την Πέμπτη και εκεί εκατοντάδες ομογενείς τού έδειξαν τη στήριξή τους.

Ο κόσμος φώναζε το όνομά του, ενώ υπήρχαν χορευτές με παραδοσιακές ενδυμασίες, μπουζούκια και φυσικά το κέφι ανέβηκε όταν ακούστηκε το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας».Καμπόσος: Ανοιχτή προπόνηση στη Μελβούρνη με μπουζούκια και Ζεϊμπέκικο (VIDEO) Καμπόσος: Ανοιχτή προπόνηση στη Μελβούρνη με μπουζούκια και Ζεϊμπέκικο (VIDEO) Καμπόσος: Ανοιχτή προπόνηση στη Μελβούρνη με μπουζούκια και Ζεϊμπέκικο (VIDEO) Καμπόσος: Ανοιχτή προπόνηση στη Μελβούρνη με μπουζούκια και Ζεϊμπέκικο (VIDEO)

Καμπόσος: «Είμαι ταπεινός, αυτές οι ζώνες είναι δικές μας»

Ο Καμπόσος δηλώνει ταπεινός ενώ δεν θα μπορούσε να μην σταθεί στην παρουσία του κόσμου.

«Είμαι πολύ ταπεινός που όλοι αυτοί εδώ σήμερα, ξοδεύοντας το χρόνο τους για να είναι στο πλευρό μου, να είναι στη γωνία μου

Είμαι έτοιμος την Κυριακή για πόλεμο, είμαι έτοιμος να πολεμήσω για εσάς. Αυτές είναι οι ζώνες μας, αγωνίζομαι και για τις δύο χώρες μας με όλη μου την καρδιά».

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X