«Ο Κριχόβιακ θέλει να φύγει από τη Ρωσία, πιθανή η λύση συμβολαίου»

«Ο Κριχόβιακ θέλει να φύγει από τη Ρωσία, πιθανή η λύση συμβολαίου»
Photo Credits: INTIME

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ μίλησε για το μέλλον του και οι Πολωνοί τονίζουν ότι αυτό θα είναι μακριά από τη Ρωσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον αέρα βρίσκεται το μέλλον του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, καθώς πρέπει να γυρίσει στη Ρωσία και την Κράσνονταρ, κάτι που όμως ο ίδιος δεν φαίνεται να επιθυμεί.

Ο Κριχόβιακ μετά την χθεσινή αναμέτρηση της Πολωνίας με την Ουαλία μίλησε για το μέλλον του.

«Λόγω του ότι η σεζόν στη Ρωσία ξεκινά αρκετά γρήγορα, προς το παρόν πρέπει να επιστρέψω εκεί και να προετοιμαστώ για τη σεζόν. Ταυτόχρονα θα κάνουμε συνομιλίες με το σύλλογο για να πάρουμε τη σωστή απόφαση που θα ικανοποιήσει και τα δυο μέρη», είπε ο Κριχόβιακ.


Το πολωνικό «sport» αναφέρεται στο μέλλον του Κριχόβιακ και τονίζει ότι πρέπει να επιστρέψει στη Ρωσία, καθώς ξεκινά προετοιμασία στις 20 Ιουνίου και εάν θέλει να κάνει ολιγοήμερες διακοπές θα πρέπει να φύγει από το «στρατόπεδο» της εθνικής Πολωνίας νωρίτερα, κάτι που έχει συμφωνήσει με τον προπονητή του.

Παράλληλα το ίδιο ρεπορτάζ τονίζει ότι «είναι προφανές ότι ο Κριχόβιακ θέλει να φύγει από τη Ρωσια και κάθε επιλογή είναι πιθανή, ακόμη και της λύσης συμβολαίου».

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X