«Ντρίμπλα» από την Ουγγαρία: Η UEFA την τιμώρησε με κεκλεισμένων των θυρών και αυτή βάζει 30.000 παιδιά στο γήπεδο

«Ντρίμπλα» από την Ουγγαρία: Η UEFA την τιμώρησε με κεκλεισμένων των θυρών και αυτή βάζει 30.000 παιδιά στο γήπεδο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Ουγγαρία θα έχει στο πλευρό της 30.000 παιδιά με τους συνοδούς τους στην Σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Αγγλία για το Νations League, παρόλο που το παιχνίδι είναι κεκλεισμένων των θυρών .

Για να «ντριμπλάρει» την ποινή κεκλεισμένων των θυρών, η Ουγγρική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου χρησιμοποίησε μια διάταξη των κανονισμών της UEFA που επιτρέπει σε παιδιά κάτω των 14 ετών να προσκαλούνται, συνοδευόμενα από ενήλικες σε αναλογία ενός προς δέκα.

Η UEFA είχε επιβάλει στην Ουγγαρία τρία παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών (η ποινή μειώθηκε σε δύο στην έφεση) λόγω ομοφοβικών και ρατσιστικών συνθημάτων, από οπαδούς της κατά τη διάρκεια αγώνων με Γαλλία, Πορτογαλία και Αγγλία τον Ιούνιο του 2021.

«Περισσότεροι από 30.000 άνθρωποι έχουν ήδη εγγραφεί για αυτόν τον αγώνα του 3ου ομίλου που θα διεξαχθεί στο Puskas Arena», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ουγγρικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Γιένο Σίπος.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X