Για γέλια ο Χατζόπουλος: «Θα ζητήσω 1 εκατ. από την ΕΡΤ για τον ΠΑΟΚ αν η ΑΕΚ επιμείνει στις 700.000»

Για γέλια ο Χατζόπουλος: «Θα ζητήσω 1 εκατ. από την ΕΡΤ για τον ΠΑΟΚ αν η ΑΕΚ επιμείνει στις 700.000»
Photo Credits: INTIME

Ο Θανάσης Χατζόπουλος δεν θυμάται την θέση του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος του 9ου της Basket League, ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος σε ένα ρεσιτάλ αστειότητας ανέφερε ότι θα ζητήσει 1 εκατ. ευρώ από την ΕΡΤ αν η ΑΕΚ επιμείνει να ζητάει 700.000 για το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου:

– Για το τηλεοπτικό συμβόλαιο: «Περιμένουμε τις συζητήσεις με τον ΕΣΑΚΕ και με την ΕΡΤ και όσο ξέρω έχει γίνει κρούση και σε συνδρομητικό κανάλι. Κάποιες ομάδες από την Αθήνα έχουν τρελές απαιτήσεις. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ζητούν, εξ όσων γνωρίζω από 1 εκατομμύριο και αν η ΑΕΚ επιμείνει στα 700 χιλιάρικα, εγώ θα ζητήσω 1 εκατομμύριο ευρώ.

Και αν δεν το πάρω ο ΠΑΟΚ δε θα παίζει στην τηλεόραση. Είχαμε πει όλες οι ομάδες να πάμε κάτω από μια τηλεοπτική στέγη. Αλλά να βγαίνουν ομάδες με τα τόσα προβλήματά τους και να ζητούν τρελά ποσά, δε θα το ανεχτώ. Εκεί μπορεί να κάνουμε συζητήσεις και με δικά μας μέσα».

– Για τη συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση: «Μας προσέγγισαν EuroCup και Basketball Champions League. Η απόφαση θα παρθεί στο άμεσο μέλλον. Πρώτο μέλημα της ομάδας είναι να τα βγάλει πέρα οικονομικά και αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, να αγωνιστεί και τη νέα χρονιά στο Βasketball Champions League».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X