ΑΕΚ: Συναντήθηκαν Αλμέιδα και Κουχάρσκι - Ο Αργεντινός ανέλυσε το πλάνο του για την ομάδα και τι παίκτες θέλει!

ΑΕΚ: Συναντήθηκαν Αλμέιδα και Κουχάρσκι - Ο Αργεντινός ανέλυσε το πλάνο του για την ομάδα και τι παίκτες θέλει!
Photo Credits: INTIME

Την πρώτη τους συνάντηση είχαν Ματίας Αλμέιδα και Ράντοσλαβ Κουχάρσκι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα δύο πρόσωπα «κλειδιά» για την ΑΕΚ της επόμενης σεζόν αναμένεται να είναι ο Ράντοσλαβ Κουχάρσκι με τον Ματίας Αλμέιδα.

Ο μεν είναι ο εκλεκτός του Δημήτρη Μελισσανίδη για τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης  ήρθε σε συμφωνία με τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης για να αναλάβει μια πολύ σημαντική θέση ενόψει του «χτισίματος» της ομαδας που θα μπει στην «OPAP Arena», αλλά και τη δημιουργίας μιας ομάδας μετά από μια εντελώς καταστροφική χρονιά και ανακοινώθηκε σήμερα.

Ταυτόχρονα, ο Ματίας Αλμέιδα έφτασε χθες βράδυ στην Αθήνα για να ξεκινήσει δουλειά. Ο νέος προπονητής των «κιτρινόμαυρων» είναι εδώ με την οικογένειά του και σηκώνει άμεσα μανίκια επί παντώς θεμάτων ενόψει και της έναρξης της προετοιμασίας.

Σήμερα, ο Αργεντινός και ο Πολωνός συναντήθηκαν το απόγευμα και είχαν την πρώτη τους συνεργασία σχετικά με την ομάδα. Ο Ματίας Αλμέιδα ανέλυσε τη φιλοσοφία του στον Κουχάρσκι, το πλάνο που σκέφτεται να εφαρμόσει στην ομάδα και τα χαρακτηριστικά που θέλει να έχουν οι παίκτες που θα αποκτηθούν με βάση το πλάνο και το στυλ παιχνιδιού που θέλει να παίξει.

Η συνεργασία τους για όλα τα ζητήματα που αφορούν το ρόστερ έγινε σε πολύ καλό κλίμα και για αρκετή ώρα.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X