Ράντοσλαβ Κουχάρσκι: Μια Άλλη Εντελώς Κατάσταση για την ΑΕΚ

Ράντοσλαβ Κουχάρσκι: Μια Άλλη Εντελώς Κατάσταση για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ιστορία του Ράντοσλαβ Κουχάρσκι που έρχεται να αλλάξει την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αέρας στις εξέδρες μύριζε μπαρούτι. Το τσεκούρι του πολέμου είχε ξεθαφτεί, οι οπαδοί έβραζαν κατά δικαίων και αδίκων. Η παρουσία σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης (του Europa League πιο συγκεκριμένα) μετά από 5 χρόνια, δεν ήταν αρκετή για να κατευνάζει την οργή.

Η πρωταθλήτρια Λέγκια, η ιστορική Λέγκια, η πιο δημοφιλής ομάδας της χώρας, μετά από τρία πρωταθλήματα τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ήταν στην ουρά της βαθμολογίας. Τελευταία! Ουραγός!

Η αναμενόμενη αντίδραση, που ήταν η απόλυση προπονητή (του Τσέσλαβ Μιχνίεβιτς), όμως μόνο δεν στάθηκε ικανή να κατευνάσει τα πλήθη, αλλά έμοιαζε με λάδι στην φωτιά, με μετατόπιση ευθυνών.

Το εντός έδρας παιχνίδι με την Πογκόν της 31ης Οκτωβρίου έμοιαζε με την ημέρα της κρίσης για όλους. Για ιδιοκτήτη. Για τεχνικό διευθυντή. Για παίκτες. Για όλους!

Κάθε φορά που οι αντίπαλοι άλλαζαν πάνω από δύο πάσες, ειρωνικά «όλε» ακούγονταν από τις κατάμεστες εξέδρες του «Βόισκα Πολσκιέγκο». Τα γκολ των φιλοξενούμενων πανηγυρίστηκαν σαν να τα είχε βάλει η Λέγκια. Το ματς έληξε 0-2 τέταρτη σερί ήττα και έβδομη στις πρώτες 12 αγωνιστικές, ο κόσμος ξέσπασε ακόμα περισσότερο.

«Είστε η ντροπή της Λέγκια», «Φύγετε από το γήπεδο και μην μας κοροϊδεύετε», «Όλοι ντρέπονται, όταν σας βλέπουν στο γήπεδο», «Θεέ μου τι βλέπουν τα μάτια μας, ούτε ο Γκουαρντιόλα δεν μας σώζει», «Κουχάρσκι εσύ φταις για όλα», «Κουχάρσκι τι μας έκανες;».

Ένα από τα πολλά υβριστικά πανό στο πέταλο καλούσε τον πρόεδρο Μιοντούσκι να διώξει τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Ράντοσλαβ Κουχάρσκι: «Κουχάρσκι, έξω από την ομάδα, παράσιτο».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X