Θέλει να παίξει στο Ευρωμπάσκετ με την Ισπανία ο Ιμπάκα

Θέλει να παίξει στο Ευρωμπάσκετ με την Ισπανία ο Ιμπάκα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία σημαντική είδηση για την εθνική ομάδα της Ισπανίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ.

Σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας, ο Σερζ Ιμπάκα επικοινώνησε με τον Σέρτζιο Σκαριόλο και έχει θέσει τον εαυτό του διαθέσιμο για τη «φούρια ρόχα» αυτό το καλοκαίρι.

Την τελευταία φορά που αγωνίστηκε με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας ο βετεράνος σέντερ των Μπακς ήταν στο παγκόσμιο Κύπελλο του 2014. Μάλιστα, οι αναμνήσεις δεν ήταν τόσο καλές για την εθνική Ισπανίας εκείνο το καλοκαίρι, καθώς είχε αποκλειστεί στα προημιτελικά από τη Γαλλία.

Στο μεταξύ, εφόσον ο Σκαριόλο πάρει στη «φούρια ρόχα» τον Ιμπάκα, τότε αυτομάτως δεν μπορεί να καλέσει τον Νίκολα Μίροτιτς. Όπως ο Ιμπάκα, έτσι και ο φόργουορντ της Μπαρτσελόνα είναι «νατουραλιζέ» Ισπανοί και έτσι μόνος ένας έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί.

Από ‘κει και πέρα, υπάρχει άλλος ένας «πονοκέφαλος» στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Ελλείψει λύσεων στα γκαρντ, αφού είναι τραυματίες οι Ρίκι Ρούμπιο και Κάρλος Αλοθέν, ενώ ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ έχει αποσυρθεί από την εθνική, το τελευταίο διάστημα η ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας προσπαθεί να βγάλει διαβατήριο στον Λορέντζο Μπράουν, της Ούνιξ Καζάν. Συνεπώς, η μία θέση του νατουραλιζέ μπορεί να καλυφθεί με τον Αμερικανό.

Αναφορικά με το συγκεκριμένο ζήτημα στην περιφέρεια είναι πολύ πιθανό ο Σέρτζιο Σκαριόλο να καλέσει τον Κίνο Κολόμ. Ο 33χρονος γκαρντ, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος με τη φανέλα της ΑΕΚ, έχει υπηρετήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία.
Στο προσεχές Ευρωμπάσκετ, η Ισπανία είναι στον πρώτο όμιλο μαζί με Μαυροβούνιο, Τουρκία, Γεωργία, Βέλγιο και Βουλγαρία.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X