ΑΕΚ: Αφωνοι με τις ανακρίβειες και την εμπάθεια Δημητρούλια!

Εικόνες από το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Τι σχολίασαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ με τα όσα δήλωσε ο πρώην προπονητής για τους λόγους της απομάκρυνσης του από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άφωνοι έμειναν οι άνθρωποι της ΑΕΚ διαβάζοντας μια συνέντευξη γεμάτη ανακρίβειες από τον πρώην προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Δημητρούλια.

Αυτό που τόνιζαν χαρακτηριστικά είναι ότι δεν περίμεναν ποτέ τέτοια μικροπρέπεια, τέτοια ασέβεια, τέτοια αχαριστία και τέτοια αποποίηση και μετατόπιση ευθύνης από τον προπονητή που όπως πιστώθηκε δικαίως μερίδιο στις επιτυχίες, θα έπρεπε να δείξει και τη γενναιότητα και να χρεωθεί τη φετινή αποτυχία.

Συγκεκριμένα αυτό που ανέφεραν οι άνθρωποι της ΑΕΚ διαβάζοντας τα όσα δήλωσε ο πρώην προπονητής είναι: «Εμείς στην ΑΕΚ σεβόμαστε όλους τους ανθρώπους που έχουμε συνεργαστεί κι ακόμα κι αν βρέθηκαν σε ανταγωνιστές στη συνέχεια, ουδέποτε βγάλαμε κάτι εναντίον τους ή θελήσαμε να δημοσιοποιήσουμε τι πραγματικά συνέβαινε προκειμένου να καλύψουμε λάθη και παραλείψεις. Εμμένουμε και τώρα σε αυτή την τακτική, αλλά διατηρούμε επιφυλάξεις για το τι θα πράξουμε στο άμεσο μέλλον. Γιατί έχουμε απαντήσεις σε όλα και με αποδείξεις και όχι λόγια του αέρα» ενώ σε ότι αφορά τους λόγους της απομάκρυνσης του ήταν ξεκάθαροι: «Ο πρώην προπονητής μας έφυγε επειδή απέτυχε ξεκάθαρα τη φετινή σεζόν, επειδή για το κακό κλίμα είναι ο προπονητής υπεύθυνος κι επειδή μιας και του αρέσει να αναφέρεται σε μπάτζετ, είχαμε το υψηλότερο μπάτζετ στην Ελλάδα αλλά δεν το αποδεικνύαμε στο γήπεδο. Παρόλο αυτά, σεβόμενοι τα τρία χρόνια συνεργασίας, δεν στραφήκαμε εναντίον του. Αν εκληφθεί αυτό ως αδυναμία, θα αποκαλύψουμε τα πάντα».

 

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X