ΑΕΚ: Ο μοναδικός «Μήτσι», ο ξεχωριστός Νίκος Κορομηλάς

ΑΕΚ: Ο μοναδικός «Μήτσι», ο ξεχωριστός Νίκος Κορομηλάς
Photo Credits: INTIME

Η ψυχή των αποδυτηρίων της ΑΕΚ, Νίκος Κορομηλάς είναι παρελθόν, αλλά η ιαχή «ίσια το κορμί» και άλλες σπαρταριστές ιστορίες θα μείνουν για πάντα στην ιστορία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνήθως, την ιστορία τη γράφουν οι παίκτες. Εκείνοι είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές, εκείνοι είναι που φτιάχνουν τους μύθους. Στην περίπτωση της ΑΕΚ όμως, υπάρχουν και οι άνθρωποι που δεν έπαιξαν μπάλα εντός γηπέδου, αλλά έγραψαν τη δική τους ιστορία. Ο Νίκος Κορομηλάς, ήταν η ψυχή των αποδυτηρίων της ΑΕΚ για τρεις ολόκληρες δεκαετίες.

Μπορεί ο τίτλος του να ήταν ενός απλού φροντιστή, αλλά ο ρόλος του μέσα στην ομάδα υπήρξε κομβικός και ιδιαίτερα σημαντικός. Και μπορεί να αποτελεί παρελθόν εδώ και λίγες ώρες, αλλά η ιαχή «Ισια το κορμί», με την οποία φώναζε/έκραζε/εμψύχωνε παίκτες, θα μείνει για πάντα.

Για τους μυημένους στα μυστικά των Θρακομακεδόνων και μετέπειτα των Σπάτων, ο Νίκος Κορομηλάς ήταν κάτι μοναδικό. Σπάνια περίπτωση, πρόσωπο αγαπητό σχεδόν προς όλους. Ισως κάποιοι δεν τον γνωρίζουν με το όνομα του, αλλά ως «Μήτσι». Παρατσούκλι που του κόλλησαν από τον Γιώργο Μητσικώστα, λόγω της τρομερής ικανότητας που είχε και ο Κορομηλάς στις μιμήσεις. Εκείνος πήρε το πρώτο παρατσούκλι, αλλά ήταν και εκείνος που έδωσε παρατσούκλια – πολλά εκ των οποίων… σόκιν – στους παίκτες που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε περισσότερα για τον Νίκο Κορομηλά, τον «Μήτσι» της ΑΕΚ.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X