Οικονόμου: «Ο κόσμος επιβραβεύει τον τρόπο με τον οποίο διαχειριστήκαμε τις κρίσεις»

Οικονόμου: Την Τρίτη οι ανακοινώσεις για τις απαγορεύσεις σε ανεμβολίαστους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου παρέθεσε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, στην οποία αναφέρθηκε στο Εθνικό Σχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, στην τουρκική προκλητικότητα, στα επεισόδιο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, αλλά και στις δημοσκοπήσεις.

«Το Εθνικό Σχέδιο αντιμετώπισης της ακρίβειας, σε ό,τι αφορά στην ηλεκτρική ενέργεια, θα έχει ως αποτέλεσμα, από τον Ιούλιο και μετά, στην ουσία ν’ ανασταλεί η ρήτρα αναπροσαρμογής και να πληρώνουμε από 70% με 90% λιγότερες αυξήσεις όλοι: νοικοκυριά, επιχειρήσεις, αγρότες. Μέσα στον Ιούνιο θ’ ανοίξει η πλατφόρμα, για να έχουν την επιστροφή στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, ποσών από τις υπερβάλλουσες χρεώσεις, όσοι έχουν μέχρι 45.000 ευρώ οικογενειακό εισόδημα» τόνισε σε συνέντευξή του στην «ΕΡΤ 1» ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«Ήδη, και το Μάιο και τον Ιούνιο υπάρχουν αυξημένες επιδοτήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος, επίσης για όλους. Μια σειρά επιχειρήσεων βλέπει στους λογαριασμούς του ρεύματος αναδρομική επιστροφή χρεώσεων από το προηγούμενο διάστημα» πρόσθεσε.

Επισήμανε δε ότι πρώτη η Ελλάδα και σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό σε σχέση με το Α.Ε.Π. και τον πληθυσμό της και τα δημοσιονομικά της μεγέθη, σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, για να μετριάσει το αποτύπωμα αυτής της τεράστιας κρίσης, πρωτόγνωρης, που βιώνει όλη η Ευρώπη και μαζί της και η Ελλάδα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X