Τέλος από την Τσέλσι ο Ντρινκγουότερ

Τέλος από την Τσέλσι ο Ντρινκγουότερ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντάνι Ντρινκγουότερ επιβεβαίωσε την αποχώρησή του από την Τσέλσι και ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους της ομάδας για την ανεπιτυχή θητεία του στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Ο Αγγλος μέσος απέτυχε να καθιερωθεί στην βασική ενδεκάδα, μετά την μεταγραφή του από την Λέστερ, το 2017, ενώ για τελευταία φορά, αγωνίστηκε με τους «μπλε» στο Community Shield του 2018!

Ο 32χρονος άσος παραχωρήθηκε ως «δανεικός» τέσσερις φορές, στην Μπέρνλι, στην Αστον Βίλα και στην τουρκική, Κασίμπασα. Ο δανεισμός του Ντρινκγουότερ στην Ρίντινγκ, που απέφυγε οριακά τον υποβιβασμό από την Championship, έληξε νωρίτερα αυτόν το μήνα, με απολογισμό 34 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

«Ο χρόνος μου στην Τσέλσι έφτασε στο τέλος του. Εγώ, ο σύλλογος και οι φίλαθλοι, είμαστε πολύ απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό.

Οι τραυματισμοί, ο τρόπος που με αντιμετώπισαν, τα λάθη που έχω κάνει, τα προβλήματα στο γήπεδο και η έλλειψη χρόνου παιχνιδιού, θα μπορούσε να είναι ένας ατελείωτος… κατάλογος με δικαιολογίες.

Αλλά δεν θα άλλαζα και δεν μπορώ να αλλάξω αυτό που συνέβη», έγραψε με νόημα ο Ντρινκγουότερ σε ανάρτηση του στο Instagram.

Ο έμπειρος άσος κατηγορήθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και του απαγορεύθηκε η οδήγηση για 20 μήνες το 2019, ενώ το ντεμπούτο του στη Μπέρνλι καθυστέρησε, αφού κατέστρεψε τους συνδέσμους του αστραγάλου του σε μια συμπλοκή έξω από ένα… νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα φανταστικό άθλημα, αλλά αυτό και για τις δύο πλευρές ήταν μια επιχειρηματική κίνηση που πήγε στραβά, είναι τόσο ξεκάθαρο.

Στους φιλάθλους της Τσέλσι, ζητώ συγγνώμη για το πώς έγινε αυτό. Θα ήθελα πολύ, να με βλέπατε στα καλύτερά μου με αυτήν την φανέλα και να κάνω αυτό που αγαπώ», πρόσθεσε ο Ντρινκγουότερ, ο οποίος ήταν βασικό στέλεχος της Λέστερ, το 2016, όταν οι «αλεπούδες» κατέκτησαν τον τίτλο στην Premier League, σε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις όλων των εποχών.

 

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X