Η ΑΕΚ τσέκαρε την περίπτωση επιστροφής Μιλοβάνοβιτς

Η ΑΕΚ τσέκαρε την περίπτωση επιστροφής Μιλοβάνοβιτς
Photo Credits: INTIME

Όλο το ρεπορτάζ με τις τελευταίες εξελίξεις στην ΑΕΚ ενόψει των αλλαγών του Δημήτρη Μελισσανίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ περιμένει τον Δημήτρη Μελισσανίδη να αποφασίσει για τις αλλαγές στο οργανόγραμμα της ομάδας, την ώρα που τα νυν στελέχη δείχνουν ότι προχωρούν τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Άρα μειώνεται και η πιθανότητα να αποχωρήσουν από το κλαμπ είτε με παραίτηση, είτε με απόφαση Μελισσανίδη, μετά την κάκιστη φετινή χρονιά που άφησε την Ένωση εκτός Ευρώπης.

Τούτη την στιγμή το αφεντικό της ΑΕΚ αναζητά ένα στέλεχος που θα είναι επιφορτισμένο με τα μεταγραφικά θέματα και θα συνεργάζεται στενά με το υπάρχον τιμ της ομάδας. Άρα μιλάμε για προσθήκη και όχι αντικατάσταση, ώστε να ενισχυθεί σημαντικά το κλαμπ. Ένα από τα ονόματα που εξέτασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, και με τον οποίο έγινε επαφή είναι ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Η ΑΕΚ τσέκαρε την περίπτωση επιστροφής Μιλοβάνοβιτς

Το παρελθόν Mιλοβάνοβιτς στην ΑΕΚ

Ο 49χρονος Σέρβος (επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Λας Πάλμας φέτος) είχε αποχωρήσει από την ΑΕΚ το 2016, μετά από δύο χρόνια παρουσίας του, όπου πιστώθηκε τη δημιουργία μίας καλής ομάδας, με ποιοτικούς παίκτες (Μπαρμπόσα, Γιόχανσον αρχικά και Σιμόες, Γκάλο, Μπουονανότε, Βάργκας, Ντίντακ, Μπαρόχα, Ζουκουλίνι, Πέκχαρτ και τις αποτυχημένες των Κρισάντους-Άρθο-Ζόριτς) που έφεραν κόντρα σε όλα το Κύπελλο του 2016 απέναντι στον πανίσχυρο Ολυμπιακό.

Παράλληλα, είχε συμμετοχή στην συμφωνία με τον Γκουστάβο Πογιέτ τον Οκτώβριο του 2015, όταν αντικατέστησε τον Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο της Ένωσης. Επίσης, το 2016 πριν φύγει μετά την καλοκαιρινή προετοιμασία είχε προλάβει να κάνει τις μεταγραφές του Τσιγκρίνσκι και του Χουάν Ντίας.

Ωστόσο το 2016 ο Μιλοβάνοβιτς δεν είχε την καλύτερη συνεργασία με τη διοίκηση της ΑΕΚ (η ΠΑΕ είχε διαψεύσει επίσημη δήλωση του για τον Σαμάκ!), ενώ αργότερα έπαιξε σημαντικό ρόλο στις επιστροφές του Σέρχιο Αραούχο και δη στην τελευταία όπου η Ένωση αγόρασε τον «Τσίνο» από την Λας Πάλμας.

Η ΑΕΚ λοιπόν έχει κάνει εδώ και αρκετές ημέρες την επαφή με τον Μιλοβάνοβιτς για την προοπτική επιστροφής του στο κλαμπ, αλλά τίποτε δεν είναι δεδομένο. Και αυτό διότι ο Μελισσανίδης μετά το Χαριλάου έχει κάνει πολλές επαφές και τα περισσότερα εξ’ αυτών παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X