Μίλαν: Δικαιώθηκε στο CAS η Σπόρτινγκ και ο Λεάο θα πληρώσει αποζημίωση 16,5 εκατομμυρίων ευρώ

Μίλαν Λεάο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ραφαέλ Λεάο είναι μια από τις κορυφαίες και πιο κομβικές μεταγραφικές κινήσεις που έχει κάνει η Μίλαν τα τελευταία χρόνια. Ο Πορτογάλος επιθετικός φέτος, στα 22 του χρόνια, έκανε το μεγάλο μπαμ και ήταν από τους πιο καθοριστικούς παίκτες στην πορεία των «Ροσονέρι» μέχρι το «Σκουντέτο». O ταχύτατος εξτρέμ κατέγραψε 42 συμμετοχές, σκόραρε 14 γκολ, μοίρασε 12 ασίστ και φώναξε «παρών» στα δύσκολα.

Σήμερα (24/5) και ενώ οι πανηγυρισμοί για την πολυπόθητη κούπα του πρωταθλήματος συνεχίζονται ο Λεάο έμαθε άσχημα νέα, καθώς σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport έχασε στο CAS στη διαμάχη που είχε εδώ και χρόνια με την πρώην ομάδα του, τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και θα βάλει… βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Το 2018 ο Λεάο και οκτώ συμπαίκτες του, συμπεριλαμβανομένου του Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος λίγο αργότερα πήγε στον Ολυμπιακό, έλυσαν μονομερώς τα συμβόλαιά τους και κατέληξαν σε άλλες ομάδες ως ελεύθεροι, μετά από την εισβολή οπαδών στο προπονητικό κέντρο και την επίθεση σε ποδοσφαιριστές.

Ο διεθνής Πορτογάλος επιθετικός κατέληξε στη Λιλ και ένα χρόνο αργότερα πήρε μεταγραφή για τη Μίλαν. Οι Πορτογάλοι φυσικά «κυνήγησαν» την υπόθεση, εν τέλει δικαιώθηκαν με τη «σφραγίδα» του CAS και θα λάβουν αποζημίωση από τους Γάλλους και από τον Λεάο, ο οποίος θα καταβάλει στα «Λιοντάρια», 16,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ θα παρακρατείται πλέον το 20% του ετήσιου συμβολαίου του.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X