Ανατροπή με την αυτοκτονία του 14χρονου: Παιχνίδι «ανδρισμού» ερευνούν οι αρχές (VIDEO)

Κρήτη: Άγριος καβγάς στη μέση του δρόμου - 41χρονος χτύπησε την 58χρονη σύζυγό του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζεται η έρευνα για τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες αυτοκτόνησε ο 14χρονος στα Σεπόλια και έχουν προκύψει νέα δεδομένα που αναφέρουν ότι ενδεχομένως να μην πρόκειται ούτε για κάποια διαδικτυακή πρόκληση ούτε για bullying.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση ο Μάκης να συμμετείχε σε ένα παιχνίδι της παρέας του, σε ένα παιχνίδι αντοχής και ανδρισμού, στο οποίο συμμετέχουν κι άλλα άτομα της και το κάνουν live μέσα από τα κινητά τους τηλέφωνα.

Στο πλαίσιο αυτό, ερευνάται το ενδεχόμενο ο 14χρονος να έπαιζε με τους φίλους του ένα παιχνίδι για το ποιος είναι πιο γενναίος και να σημειώθηκε κάποιο ατύχημα στο δέσιμο του λαιμού.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ανοίξει τα κινητά και τα κάνει φύλλο και φτερό, ενώ έχουν ληφθεί πάνω από 10 καταθέσεις από μαθητές, καθηγητές και γονείς.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X