Ερικσεν: «Όταν επιστρέφουν οι σκέψεις στο μυαλό μου, λέω “ευτυχώς ζω ακόμα”» (VIDE0)

Ερικσεν: «Όταν επιστρέφουν οι σκέψεις στο μυαλό μου, λέω “ευτυχώς ζω ακόμα”» (VIDE0)
Photo Credits: INTIME

Ο Κρίστιαν Έρικσεν μίλησε για το άσχημο περιστατικό υγείας που αντιμετώπισε το καλοκαίρι στο Euro

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Κρίστιαν Έρικσεν το καλοκαίρι στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση με την Ισλανδία κατέρρευσε εντός αγωνιστικού χώρου αφού υπέστη καρδιακό επεισόδιο. Ωστόσο, σε αυτή την μάχη βγήκε ο μεγάλος νικητής.

Τα κατάφερε, ξύπνησε με την ταχύτατη παρέμβαση των γιατρών και την παρουσία απνιδιωτή στο γήπεδο, συνήλθε κι όταν πήρε απόφαση να επιστρέψει στο γήπεδο, το έκανε και μάλιστα στο κορυφαίο επίπεδο, παίζοντας στην Premier League.

«Άργησα πολύ να καταλάβω τι είχε συμβεί και να το αναλύσω μέσα μου. Έβλεπα την σύγχυση και την ανησυχία της οικογένειάς μου, της συντρόφου μου, των φίλων μου και άρχισα να καταλαβαίνω τι είχε συμβεί, όμως, μου πήρε αρκετές μέρες, ακόμα και μετά το νοσοκομείο, για να το σκεφτώ πλήρως. Ακόμα και τώρα όταν επιστρέφουν οι σκέψεις στο μυαλό μου, λέω “ευτυχώς ζω ακόμα…”» ανέφερε ο Έρικσεν σε συνέντευξή του.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X