Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Πέρεθ είπε στους παίκτες ότι ο Μπαπέ δεν θα γίνει συμπαίκτης τους!

Μπαπέ για το μέλλον του: «Τίποτα δεν έχει αλλάξει, δεν έχω κάτι να πω»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεταγραφή του Κιλιάν Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης έμοιαζε δεδομένη, όμως η αποκάλυψη για τα όσα είπε ο Φλορεντίνο Πέθεθ στους παίκτες των «λευκών» αλλάζει τα δεδομένα.

Μέχρι και πριν από μερικές εβδομάδες η μεταγραφή του Μπαπέ στη Ρεάλ έμοιαζε με θέμα χρόνου. Οι Ισπανοί έγραφαν πως οι δύο πλευρές τα είχαν βρει σε όλα και πως απλώς περίμεναν την ολοκλήρωση της σεζόν για να δώσουν επίσημη μορφή στο deal.

Ωστόσο, τα δεδομένα της υπόθεσης φαίνεται πως έχουν αλλάξει, ενώ ο Γκιγιέμ Μπαλάκ, που ασχολείται με το ισπανικό πρωτάθλημα, προχώρησε σε μια αποκάλυψη που αλλάζει τελείως την πλοκή της… σαπουνόπερας.

Συγκεκριμένα, ο έγκυρος δημοσιογράφος αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ έδωσε το «παρών» στη χθεσινή προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης και σε συνομιλία που είχε με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τούς μετέφερε την πληροφορία ότι τελικά ο Μπαπέ δε θα γίνει συμπαίκτης τους.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X