ΑΕΚ: «Πυρετός» επαφών Μελισσανίδη – Τρία μέτωπα στο επίκεντρο, ο Άλβες στο προσκήνιο

ΑΕΚ: «Πυρετός» επαφών Μελισσανίδη – Τρία μέτωπα στο επίκεντρο, ο Άλβες στο προσκήνιο
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης για την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πολύ δύσκολη αυτή σεζόν για την ΑΕΚ τελείωσε, με τις αντιδράσεις και τις διαμαρτυρίες των οπαδών στα γραφεία της ΠΑΕ και στο περιθώριο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, να δίνουν τον τόνο, ως επακόλουθο της απόλυτης αγωνιστικής αποτυχίας της ομάδας.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης σύμφωνα με τις πληροφορίες, όχι τώρα, αλλά εδώ και πολύ καιρό επεξεργάζεται στο μυαλό του πλαίσιο αλλαγών, αφού την αποτυχία της σεζόν τη θεωρούσε δεδομένη τουλάχιστον από τη στιγμή που είχε πάρει την απόφαση να απομακρύνει τον Αργύρη Γιαννίκη. Ενδεχομένως δε περίμενε πως θα έφτανε το πράγμα ως και την απώλεια της Ευρώπης, αλλά είχε μπει ήδη σε σκεπτικό αλλαγών θεωρώντας πως υπήρχε αποτυχία ακόμη κι έτσι όπως ήταν τα πράγματα ακριβώς πριν την έναρξη των play offs.

Η κατάσταση που διαμορφώθηκε τα τελευταία 24ωρα, δεν έχει βοηθήσει τον Δ. Μελισσανίδη να προχωρήσει ομαλά προς το πλαίσιο των αλλαγών που έχει στο μυαλό του. Ανεξάρτητα από το αν οι αντιδράσεις ως προς την αιτία τους εκφράζουν το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου της ΑΕΚ. Είναι σαφές πως για μια διοίκηση, το να προχωράει σε ριζοσπαστικές αλλαγές στο οργανόγραμμα άμεσα μετά από έκφραση ακραίων αντιδράσεων του κόσμου, δεν είναι και το καλύτερο. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για διοίκηση Μελισσανίδη στην ΑΕΚ.

Διαβάστε περισσότερα για τις επαφές του Μελισσανίδη

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X