Ο Κριχόβιακ πάει τον Ιούνιο Κράσνονταρ για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του

Ο Κριχόβιακ πάει τον Ιούνιο Κράσνονταρ για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του
Photo Credits: INTIME

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ αποχαιρέτισε από την ΑΕΚ αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ αποχαιρέτισε τους οπαδούς, παρόλα αυτά το θέμα δεν έχει κλείσει.

Ο πολύπειρος παίκτης θα μεταβεί στα μέσα του Ιουνίου στο Κράσνονταρ για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τη ρωσική ομάδα.

Ο Κριχόβιακ θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τη ρωσική ομάδα, με την οποία έχει συμβόλαιο.

Ετσι σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Τόμασζ Βλόνταρτσικ, αυτό θα κάνει τις επόμενες μέρες. Στις αρχές Ιουνίου συγκεκριμένα. Βάσει, λοιπόν, των όσων αναφέρει ο ρεπόρτερ της Εθνικής Πολωνίας, ο Κριχόβιακ ζήτησε από τον προπονητή, Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς ολιγοήμερη άδεια εν μέσω των αναμετρήσεων για το Nations League και την εξασφάλισε.

Έτσι θα παίξει στα ματς με Ουαλία (1/6), Βέλγιο (8/6) και Ολλανδία (11/6), αλλά δεν θα αγωνιστεί την 4η αγωνιστική κόντρα πάλι στο Βέλγιο (14/6) που θα διεξαχθεί στη Βαρσοβία, καθώς θα πρέπει να μεταβεί στο Κράσνονταρ για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του.

Και αυτά τη στιγμή που στη Γερμανία ακούγεται έντονα η φήμη πως ο παίκτης ενδιαφέρει τη Χέρτα Βερολίνου που θα δώσει αγώνα μπαράζ με το Αμβούργο για να δει αν θα μείνει στην Μπουντεσλίγκα.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X