Το εξώδικο τoυ Βόλου στην ΕΠΟ για παράτυπη αδειοδότηση ΠΑΕ ίσως αλλάξει τα δεδομένα για την Ευρώπη!

Μπέος: «Είμαι πολύ ευαίσθητος - Για τα παιδιά μου είμαι μάνα και πατέρας»
Photo Credits: INTIME

Ο Βόλος και η κίνηση του Αχιλλέα Μπέου δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εξώδικο στην ΕΠΟ έστειλε η ΠΑΕ Βόλος για παράτυπη αδειοδότηση ΠΑΕ της Super League.

Η ομάδα από τη Μαγνησία είναι έτοιμη να φτάσει μέχρι την UEFA και τη FIFA, από τη στιγμή που δημιουργούνται συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού ανάμεσα σε υγιείς ΠΑΕ και άλλες που ενώ χρωστάνε αποδεδειγμένα, παίρνουν αδειοδότηση παράτυπα.

Πιο συγκεκριμένα, η ΠΑΕ Βόλος τονίζει μεταξύ άλλων στο εξώδικο πως «έχει υποπέσει στην αντίληψή μας πως υφίστανται ΠΑΕ με υπέρογκες οφειλές και χρέη, οι οποίες μάλιστα παραμένουν χωρίς ρύθμιση, γεγονός που συνεπάγεται έννομες συνέπειες».

Στο εξώδικό της, η ομάδα του Αχιλλέα Μπέου δεν “φωτογραφίζει” κάποια ομάδα, ωστόσο στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Live Sport αναφέρεται:

«Ο Άρης νίκησε (3-0) στα Γιάννενα και τερμάτισε 3ος, αλλά απειλείται μετά από καταγγελία του Βόλου. Θα κριθεί σε δεύτερο βαθμό αν θα αδειοδοτηθεί για την Ευρώπη».

Αυτή η κίνηση όπως γίνεται ευκόλως αντιληπτό μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες της Ευρώπη, καθώς σε περίπτωση που κάποια ομάδα που έχει εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο δεν αδειοδοτηθεί θα παίξει στην Ευρώπη η ακριβώς επόμενη στην κατάταξη του πρωταθλήματος, δηλαδή η ΑΕΚ.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X