«Η ΑΕΚ ετοιμάζει πρόταση για να φέρει τον Τσιτσαρίτο στον Αλμέιδα»

«Θέλει να φέρει στην ΑΕΚ τον Τσιτσαρίτο ο Αλμέιδα!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τι γράφουν τα μεξικανικά ΜΜΕ για τον Χαβιέρ Τσιτσαρίτο Ερνάντες και την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενα ακόμη δημοσίευμα από το Μεξικό αναφέρεται στον Χαβιέρ Τσιτσαρίτο Ερνάντες και την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το «strikers.futbol» ο Μεξικανός επιθετικός θα αποχωρήσει από το MLS και η ΑΕΚ αποτελεί μια ελκυστική επιλογή για τον ίδιο.

Μάλιστα, αναφέρεται με σιγουριά πως ο Αλμέιδα που τον γνωρίζει θέλει να τον φέρει στην Ενωση, με τον Δικέφαλο να είναι έτοιμος να κάνει πρόταση για την απόκτησή του τις επόμενες ημέρες.

Τι αναφέρει το δημοσίευμα για ΑΕΚ-Αλμέιδα-Τσιτσαρίτο

Συγκεκριμένα, επισημαίνεται πως «αυτές οι εβδομάδες αναμένεται να είναι οι τελευταίες του Τσιτσαρίτο στο MLS, από τη στιγμή που ένας προπονητής που τον γνωρίζει πολύ καλά επιδιώκει την επιστροφή του στην Ευρώπη.

Ο λόγος για τον Ματίας Αλμέιδα που υπέγραψε πριν από λίγες εβδομάδες στην ΑΕΚ και ζήτησε τον Χαβιέρ Ερνάντες ως μία από τις πρώτες μεταγραφές.

Τίποτα δεν είναι επίσημο ακόμα αλλά Αργεντινός προπονητής θέλει να έχει τον Τσιτσαρίτο και θα γίνει πρόταση στους LA Galaxy τις επόμενες ημέρες.

Ο Μεξικανός φορ μπορεί να επιστρέψει στην Ευρώπη και ένα πρωτάθλημα παθιασμένο όπως το ελληνικό, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να ανοίξει η μεταγραφική περίοδος για να δούμε τις θα γίνει».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X