Έντονο επεισόδιο είχε ο Αλέξης Κούγιας με τον Μπιμπίλα έξω από τα δικαστήρια – «Δεν ντρέπεσαι! Αμόρφωτε καραγκιόζη» (VIDEO)

Έντονο επεισόδιο είχε ο Αλέξης Κούγιας με τον Μπιμπίλα έξω από τα δικαστήρια – «Δεν ντρέπεσαι! Αμόρφωτε καραγκιόζη» (VIDEO)

Ο Αλέξης Κούγιας συναντήθηκε τυχαία με τον Σπύρο Μπιμπίλα με τον οποίο οι σχέσεις τους είναι τεταμένες, μετά τη δήλωση του ποινικολόγου για τον Μάνο Χατζιδάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλέξης Κούγιας είχε ένα έντονο φραστικό επεισόδιο με τον Σπύρο Μπιμπίλα το πρωί της Τρίτης (17/5) έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, την ώρα που οι δίκες του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη βρίσκονται σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Αλέξης Κούγιας συναντήθηκε τυχαία με τον Σπύρο Μπιμπίλα με τον οποίο οι σχέσεις τους είναι τεταμένες, μετά τη δήλωση του ποινικολόγου για τον Μάνο Χατζιδάκι.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο The Standard

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X