Καπουτζίδης: «Το 2006 όταν παρουσίαζα την Eurovision είχα δεχθεί την πιο ακραία επίθεση – Με είχε πει αδερφή και αδερφάρα»

Καπουτζίδης: «Το 2006 όταν παρουσίαζα την Eurovision είχα δεχθεί την πιο ακραία επίθεση – Με είχε πει αδερφή και αδερφάρα»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μετά το σχόλιο που έκανε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του τελικού της Eurovision 2022 μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μετά το σχόλιο που έκανε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του τελικού της Eurovision 2022 μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε αναφέρει το περασμένο Σάββατο κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του τελικού της Eurovision 2022: «Την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή.

Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ».

Διαβάστε περισσότερα στο Τhe Standard

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X