Αγνώριστη η Ασημίνα του Masterchef μετά τις πλαστικές (ΦΩΤΟ)

Αγνώριστη η Ασημίνα του Masterchef μετά τις πλαστικές (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ασημίνα Ουστάλλι έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef. Όταν πήρε μέρος στο ριάλιτι μαγειρικής ήταν 24 ετών ενώ κατάγεται από την Αλβανία και έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα!

Η ξανθιά μαγείρισσα είχε απασχολήσει πριν μερικούς μήνες, όταν είχε ενημερώσει μέσω Social media για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και για τις πλαστικές που χρειάστηκε να κάνει. «Δεν έχω κάνει πλαστική μύτης. Είχα κάνει στο παρελθόν. Πριν ενάμιση χρόνο. Είχα κάνει δυο φορές χειρουργείο. Η μία πλαστική, γιατί δε μπορούσα να αναπνεύσω. Και δεν πέτυχε. Και όλο αυτό το διάστημα υποφέρω πάρα πολύ, δε μπορώ να αναπνεύσω καθόλου. Πέρασε ένας χρόνος και έκανα πάρα πολλή υπομονή ώστε να μπορέσω να ξανακάνω χειρουργείο. Η δικιά μου συμβουλή είναι να ψάχνετε και δύο και τρεις γιατρούς» είπε σε βίντεο στα stories της στο Instagram.

Το περασμένο καλοκαίρι μου δημιουργήθηκε πρόβλημα, δε μπορούσα να αναπνεύσω, πήγα σε παθολόγο και μου είπαν ότι έχω φύσημα στον πνεύμονα. Πήρα τρίμηνη κορτιζόνη. Νιώθω μόνιμα ένα πλάκωμα, δεν κοιμάμαι καλά το βράδυ, παίρνω συνέχεια χάπια και αγωγές, επίσης με πιάνουν κρίσεις πανικού. Δεν ξέρω αν φαίνεται στην κάμερα, αλλά έχω λακουβάκια» είχε πει στο Happy Day σε παλιότερες δηλώσεις της.

Δείτε την ΕΔΩ

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X