ΑΕΚ: Για το 2-0 κόντρα στον Δούκα η ομάδα Futsal σήμερα (19:00) στο Λαύριο

ΑΕΚ: Νίκησε (4-3) τον Ερμή Ζωγράφου και έκανε το 2-1 στη σειρά των ημιτελικών
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της στους τελικούς του πρωταθλήματος κόντρα στον Δούκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ είναι έτοιμη για να κάνει ένα ακόμη καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Η  «Ένωση» αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:00 τον Δούκα στο κλειστό του Λαυρίου με στόχο να κάνει το 2-0 στη σειρά των τελικών και να βρεθεί μια ανάσα από το πρωτάθλημα το οποίο κρίνεται στις τρεις νίκες. Στις τάξεις του «Δικεφάλου» περιμένουν και την θερμή συμπαράσταση του κόσμου κάνοντας παράλληλα κάλεσμα για να δώσουν το παρών σήμερα στο Λαύριο. Η ανακοίνωση αναφέρει : «Η ΑΕΚ καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο του Συλλόγου να στηρίξει την ανδρική ομάδα Ποδοσφαίρου Σάλας την προσεχή Κυριακή (15/05, 19:00) στον 2ο Τελικό του Πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΑΣΕ Δούκα.

Μετά το 1-0 στο Κλειστό της Αγίας Παρασκευής, οι «κιτρινόμαυροι» σε χρειάζονται στο Κλειστό του Λαυρίου για το 2ο βήμα προς την επιστροφή στο θρόνο της Futsal Super League».  Ο Μάριος Ντάτης δήλωσε στο aek.gr: «Είμαστε απόλυτα έτοιμοι για το δεύτερο τελικό. Συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι πάμε να κάνουμε το 2-0 στη σειρά και να βάλουμε γερές βάσεις για το πρωτάθλημα».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X