Η γαλλική ομοσπονδία θα κατασκευάσει 200 γήπεδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τίτλος είναι σαφέστατα ειρωνικός και καταδεικνύει το πόσο πίσω είμαστε σε απλά πράγματα στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο στα μεγάλα.

Οι υποδομές και η ενασχόληση σε επαγγελματικό επίπεδο από τις μικρές ηλικίες είναι η σημαντικότερη προϋπόθεση για την ανάπτυξη και ανάδειξη των ταλέντων που υπάρχουν, σε κάθε αθλητικά προηγμένη χώρα.

Σύμφωνα, με την «Equipe», λοιπόν, κινούμενη προς αυτήν την κατεύθυνση, η γαλλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου (FFF) και σε συνεργασία με την Εθνική Αθλητική Υπηρεσία, θα κατασκευάσει 200 γήπεδα, που θα χρηματοδοτηθούν από τους πόρους της.

Αυτές οι νέες εγκαταστάσεις, θα περιλαμβάνουν 120 υπαίθρια γήπεδα ποδοσφαίρου, καθώς και 80 γήπεδα ποδοσφαίρου 5Χ5. Οι χώροι αυτοί θα κατασκευασθούν σε διάφορες αγροτικές περιοχές και εργατικές γειτονιές.

Σύμφωνα με τις σχετικές εκτιμήσεις, αυτό το έργο, θα κοστίσει περίπου 4,2 εκατομμύρια ευρώ στην FFF, με την υποστήριξη του Ταμείου Βοήθειας Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου (FAFA).

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X