ΑΕΚ: Το είπε και το έκανε ο Αραούχο, οδηγεί με το πάθος του όλη την Ενωση

ΑΕΚ: Το είπε και το έκανε ο Αραούχο, οδηγεί με το πάθος του όλη την Ενωση
Photo Credits: INTIME

Ο Σέρχιο Αραούχο ενσαρκώνει το πάθος και το δυναμισμό όλης της ΑΕΚ, τρελαίνει κόσμο και πάει Θεσσαλονίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ιστορία της ΑΕΚ είναι γεμάτη από παίκτες σύμβολα. Ποδοσφαιριστές που ξέφευγαν πάντα από τα στενά όρια του επαγγελματισμού, έκαναν υπερβάσεις και αποτελούσαν σημεία έμπνευσης και αναφοράς για τον κόσμο της ομάδας. Κάποτε αυτόν το ρόλο είχε ο Μίμης Παπαϊωάννου (που έπαιξε μέχρι και τερματοφύλακας κόντρα στον Ολυμπιακό), ο Θωμάς Μαύρος (με μισό…πόδι στην επική ανατροπή με την ΚΠΡ), ο Στέλιος Μανωλάς (ματωμένος σε πολλά παιχνίδια), ο Τόνι Σαβέβσκι (με σπασμένη κλείδα), ο Ντέμης Νικολαϊδης (σε ρόλο Ελ Σιντ κόντρα στον Ολυμπιακό). Τώρα, ένα όνομα εμπνέει τον κόσμο: Σέρχιο Αραούχο.

Ο Αργεντινός έκανε ξανά το θαύμα του. Σε μια περίοδο που κανείς δεν μπορεί να πετά στα σύννεφα από την αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ και ψάχνει κάπου για να πιαστεί, βρίσκει αποκούμπι μόνο στρέφοντας το βλέμμα στον Αραούχο. Δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά για τα επιτεύγματα του μέσα σε μια κακή σεζόν. Κράτησε ψηλά τη σημαία της ΑΕΚ και ήταν εκείνος που δικαιωματικά πήρε από τον κόσμο το πραγματικό περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Τώρα, σε μια τελευταία ευκαιρία της ΑΕΚ να σώσει την παρτίδα και να βρει λύση στα αδιέξοδα της κερδίζοντας τουλάχιστον την ευρωπαϊκή προοπτική για την επόμενη σεζόν, έρχεται ο Αραούχο και πάλι να γίνει έμπνευση και να ενσαρκώσει το πάθος και το δυναμισμό όλης της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας.

Δείτε περισσότερα για τον Σέρχιο Αραούχο και την ΑΕΚ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X