ΑΕΚ: Ο Σιμάνσκι έγινε επιτέλους σημείο αναφοράς

ΑΕΚ: Ο Σιμάνσκι έγινε επιτέλους σημείο αναφοράς
Photo Credits: INTIME

Αν και χρειάστηκε να περάσουν 2,5 χρόνια σχεδόν, ο Νταμιάν Σιμάνσκι κατάφερε να βρει το ρόλο του στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηταν Ιανουάριος του 2020, όταν η ΑΕΚ απέκτησε τον Νταμιάν Σιμάνσκι από τη ρωσική Αχμάτ Γκρόζνι.

Η αρχική συμφωνία για τον Πολωνό διεθνή, προέβλεπε δανεισμό με «ενοίκιο» 200.000 ευρώ και ρήτρα αγοράς 1,3 εκατομμυρίου, με υποχρέωση για άμεση καταβολή όλου του ποσού για την ενεργοποίηση της οψιόν, μέσα στον Μάιο της ίδιας χρονιάς. Ωστόσο, όταν ο Σιμάνσκι φόρεσε τα «κιτρινόμαυρα» και άρχισε να παίζει, υπήρξε ενθουσιασμός.

Γρήγορος, με νεύρο και ένταση στο παιχνίδι του, κάθετη κίνηση, ήρθε σε ένα αργό κέντρο και φαινόταν να ξεχωρίζει. Ο αστικός μύθος αναφέρει πως ο Σιμάνσκι είχε υπάρξει ένα από τα… πουλέν του Δημήτρη Μελισσανίδη, που έβλεπε έναν παίκτη που μπορούσε άμεσα να βοηθήσει την ΑΕΚ στις υποχρεώσεις της, αλλά και να φέρει έσοδα μελλοντικά, όντας εν ενεργεία διεθνής με την ισχυρή στις μέρες μας Εθνική Πολωνίας.

Κάπως έτσι, το καλοκαίρι του 2020, η ΑΕΚ απέκτησε τον Σιμάνσκι με 1,3 εκατομμύρια σε δύο δόσεις των 650 χιλιάδων ευρώ, συν κάποια μπόνους και ποσοστό μεταπώλησης για τους Τσετσένους, που στην ουσία ανέρχονταν στην αρχική ρήτρα του 1,5 εκατομμυρίου. Ωστόσο, τα ωραία τελείωσαν κάπου εκεί. Ο Σιμάνσκι τραυματίστηκε, έχασε τη μισή χρονιά και έκτοτε αμφισβητήθηκε έντονα για τις δυνατότητες. Μέχρι να έρθουν τώρα οι Οφρυδόπουλος και Κυριακίδης, για να φανεί ξανά η αξία του Πολωνού.

Διαβάστε περισσότερα για τον Σιμάνσκι που έγινε επιτέλους σημείο αναφοράς

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X