ΑΕΚ: Πρόστιμο 31.500 ευρώ και ένας μήνας απαγόρευσης εισόδου στον Μελισσανίδη

ΑΕΚ: Πρόστιμο 31.500 ευρώ και ένας μήνας απαγόρευσης εισόδου στον Μελισσανίδη
Photo Credits: INTIME

Ανακοινώθηκε το πρόστιμο που καλείται να πληρώσει η ΑΕΚ και η ποινή του Δημήτρη Μελισσανίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πειθαρχικό όργανο της Super League ανακοίνωσε το πρόστιμο που καλείται να πληρώσει η ΑΕΚ για το ματς με τον Παναθηναϊκό αλλά και την ποινή που επιβλήθηκε στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η Ένωση καλείται να πληρώσει 31.500 ευρώ πρόστιμο ενώ ο Δημήτρης Μελισσανίδης τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για έναν μήνα.

Στην εκδίκαση της υπόθεσης, οι δικηγόροι Αλέξης Αλεξίου και Ελευθερία Ρίζου εξήγησαν τους λόγους για τους οποίους ζήτησαν την απαλλαγή του Δημήτρη Μελισσανίδη τονίζοντας ότι δεν προκύπτει υβριστική συμπεριφορά από τη στιγμή που δεν έχει αναγραφεί στο φύλλο αγώνα και κυρίως από τη στιγμή που ο πρόεδρος της ΚΕΔ δεν περιλαμβάνεται στα πρόσωπα για τα οποία το συγκεκριμένο άρθρο απαγορεύει την υβριστική συμπεριφορά εναντίον τους.

Αντίθετα, ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ απαλλάχθηκε από την κατηγορία του άρθρου 12, 5 του ΚΑΠ για είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών με τους δικηγόρους να τονίζουν ότι ήταν στον διάδρομο έξω από τα αποδυτήρια.

Η ανακοίνωση

«7η Αγωνιστική Playoffs

ΠΑΕ ΑΕΚ, Δ. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ (Μεγαλομετόχου ΠΑΕ ΑΕΚ), Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (Μη διαπιστευμένου): “Βάσει των αναφερομένων στο από 8/5/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 8/5/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα,”:

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΚ συνολική χρηματική ποινή ποσού τριάντα ενός χιλιάδων πεντακοσίων (31.500) ευρώ. Επίσης, ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ τον δεύτερο εγκαλούμενο Δ. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ της αποδιδόμενης σε αυτόν πράξης της εισόδου στα αποδυτήρια των διαιτητών (αρθ. 12 παρ. 5 ΚΑΠ της ΕΠΟ). Τέλος, ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον δεύτερο εγκαλούμενο Δ. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, την πειθαρχική ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για ένα (1) μήνα [παράβαση άρθρων 1, 5επ., 10 παρ.1 περ. δ Ι, 11, 12 παρ. 1 περ. β ΠΚ της Ε.Π.Ο.]».

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X