Αλεξίου: «Ο Γιουγκ δεν εξέλαβε σαν επιθετική ή απειλητική τη συμπεριφορά του Μελισσανίδη στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός»

Αλεξίου: «Ο Γιουγκ δεν εξέλαβε σαν επιθετική ή απειλητική τη συμπεριφορά του Μελισσανίδη στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός»
Photo Credits: INTIME

Απολογήθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απολογήθηκε μέσω δικηγόρου, ο Μελισσανίδης για τα όσα έγιναν στο ημίχρονο του ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ με τον ρέφερι της αναμέτρησης Γιουγκ. Αλεξίου: «Ο διαιτητής δεν έγραψε τίποτα στο φύλλο αγώνα, δεν την εξέλαβε σαν επιθετική ή απειλητική συμπεριφορά. Δεν μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών».

Στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λιγκ απολογήθηκε μέσω της δικηγόρου Ελευθερίας Ρίζου, το μεσημέρι της Πέμπτης 12/5, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, για τα όσα έγιναν στο ημίχρονο του πρόσφατου ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.

Το αφεντικό της Ένωσης κλήθηκε σε απολογία με το άρθρο 12, 5 του ΚΑΠ για είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών και με του άρθρο 10, 1δ1 του Πειθαρχικού Κώδικα για υβριστική συμπεριφορά στους διαιτητές του αγώνα και κινδυνεύει με πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο και η ΑΕΚ με πρόστιμο. Η απόφαση αναμένεται εντός της ημέρας.

Διαβάστε όσα είπε ο δικηγόρος του Μελισσανίδη

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X