ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα: Άριστα στην διαχείριση τακτικής και... δυνάμεων

Εικόνες από το ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, ο τρόπος που ο Οφρυδόπουλος διαχειρίστηκε το ματς με τον ΠΑΣ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο ο στόχος στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ ήταν διπλός. Ο πρώτος, ο προφανής, ήταν να έρθει η νίκη. Άλλωστε ήταν μονόδρομος. Ο δεύτερος στόχος ήταν και η διαχείριση των δυνάμεων και ενόψει του σαββατιάτικου παιχνιδιού με τον Άρη, που σε κάθε περίπτωση θα ήταν τελικός. Και η αλήθεια είναι πως ο τεχνικός της ΑΕΚ πήρε άριστα και στα δυο.

Το αποτέλεσμα η ομάδα το πήρε και με ευκολία, αλλά και με καλό ποδόσφαιρο. Μπορεί ο Οφρυδόπουλος να είχε και πάλι επί της ουσίας μόλις μια ενδεκάδα διαθέσιμη, όμως και πάλι το δούλεψε πολύ στο κομμάτι το τακτικό. Και ανακάτεψε ξανά την τράπουλα. Αυτή την φορά η κίνηση του τεχνικού της ΑΕΚ, ήταν να μεταθέσει, περίπου στο δεκάλεπτο του ματς, τον Γκαρσία στην κορυφή της επίθεσης και να στείλει τον Άμραμπατ στο δεξί άκρο. Η ομάδα με την κίνηση αυτή έγινε και πιο ευέλικτη επιθετικά και κυρίως πολύ πιο επικίνδυνη.

Το σημαντικό επίσης, είναι πως έτσι όπως κύλησε το ματς και με το 2-0 ήδη από το πρώτο ημίχρονο, ο Οφρυδόπουλος είχε την ευκαιρία να κάνει και διαχείριση δυνάμεων και κόπωσης. Και το έκανε επίσης εξαιρετικά. Ήδη από τις “μετρήσεις” που είχε στα χέρια του, ήξερε ποιοί είναι περισσότερα στα “κόκκινα”. Και αυτοί ήταν που σταδιακά πέρασαν στον πάγκο για ανάσες. Είναι άλλωστε η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, που η ΑΕΚ έφερε και τις πέντε αλλαγές από τον πάγκο. Πήραν νωρίς ανάσες και ο Άμραμπατ και ο Κριχόβιακ και ο Χατζισαφί και ο Τσούμπερ. Κάτι που μπορεί να παίξει τον ρόλο του στο ματς του Σαββάτου, που σε μεγάλο βαθμό θα κριθεί και στην φρεσκάδα και στις αντοχές.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X