Την... είπε στον Κλοπ ο Κόντε: «Κάθε προπονητής να ασχολείται με την ομάδα του»

Την... είπε στον Κλοπ ο Κόντε: «Κάθε προπονητής να ασχολείται με την ομάδα του»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καθόλου δεν άρεσαν στον Αντόνιο Κόντε όσα είπε ο Γιούργκεν Κλοπ για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται η Τότεναμ.

Λίβερπουλ και Τότεναμ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 προ ημερών, ένα αποτέλεσμα που μπορεί να στερήσει από τους «κόκκινους» τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μετά το παιχνίδι ο Γερμανός προπονητής σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο παίζουν οι Λονδρέζοι λέγοντας πως δεν του αρέσει.

Ο Κόντε ρωτήθηκε σχετικά και απάντησε στον Κλοπ:

«Σέβομαι απεριόριστα τον Κλοπ και αυτός νομίζω πως σέβεται και μένα. Τόσο εγώ όσο και αυτός πρέπει να μάθουμε πως κατά την διάρκεια του αγώνα δεν πρέπει ποτέ να μιλάμε για τον αντίπαλο. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος στην δική σου ομάδα. Δεν είναι εύκολο αυτό όμως.

Στο παιχνίδι κόντρα στην Λίβερπουλ η ομάδα που είχε τις καθαρές ευκαιρίες για να έπαιρνε τη νίκη ήταν η Τότεναμ. Νομίζω πως ο Κλοπ κατάλαβε σε αυτό το παιχνίδι πως κέρδισε έναν βαθμό, όχι πως έχασε… δύο βαθμούς. Ήμασταν καλύτεροι. Ο Γκουαρδιόλα είπε πως η Λίβερπουλ έχει πάρει έναν τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ τα τελευταία χρόνια και αυτό δείχνει το πόσο δύσκολο είναι να κατακτήσει κανείς την Πρέμιερ Λιγκ».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X