ΑΕΚ: Χρειάζονται «ανάσες», αλλά μεγάλο το ρίσκο

ΑΕΚ: Χρειάζονται «ανάσες», αλλά μεγάλο το ρίσκο
Photo Credits: INTIME

Όσο και να το θέλει ο Οφρυδόπουλος, η κρισιμότητα του ματς με τον ΠΑΣ δε δίνει μεγάλο περιθώριο να σκεφτεί και τα δύο επόμενα ματς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τη προετοιμασία της για το ματς της Τετάρτης (11/5) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ. Η τελευταία προπόνηση σύμφωνα με την ενημέρωση από την ομάδα, δεν είχε απρόοπτα.

Έτσι η Ένωση πάει σε αυτό το πολύ κρίσιμο ματς, με τις ίδιες ακριβώς επιλογές που είχε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος και πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Εκτός οι Γέβτιτς (διάστρεμμα), Αραούχο (θλάση), όπως επίσης και ο Σιμόες που δε κάνει καν ατομικό πρόγραμμα, αλλά μόνο αποφόρτιση, καθώς έφτασε στα όρια σοβαρού τραυματισμού. Εκτός και ο Βράνιες που είχε ενοχλήσεις τις τελευταίες μέρες στη δεξιά ποδοκνημική.

Έκανε στη τελευταία προπόνηση σήμερα Τρίτη, ατομικό πρόγραμμα. Μαζί με τον Κώστα Γαλανόπουλο, που θα μπει με την ομάδα από τη προετοιμασία για τη νέα σεζόν πλέον.

Διαβάστε περισσότερα για το ματς της ΑΕΚ

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X